St. Patrick's Day!

firar väl egentligen inte dagen, men klär mig ändå i grönt dagen till ära! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg! Kolla in emmajosse.blogg.se, och kommentera mycket! :)

2012-03-18 @ 20:12:10
Postat av: Alkiz

Nice bild :) Har du klippt dig igen, eller bara lekt med photoshop? :P

2012-03-19 @ 19:55:13
URL: http://alakazam.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej,



jag funderar på att söka bibliotekarieutbildningen i Borås till hösten. Jag undrar ungefär hur ofta ni har lektioner i skolan?

Jag tänker inte flytta till Borås utan pendla från Gbg.



//Sandra

2012-03-20 @ 12:29:21
Postat av: lisa

sv. hej sandra!



det är jätteolika hur många föreläsningar vi har i veckan. i och med att jag går sista kursen nu, har vi bara handledningstillfällen inplanerade (och hade sista föreläsningen idag!) resten av tiden ska åt till att skriva kandidatuppsats.



för att kolla hur schemat ser ut, på ett ungefär, skulle jag råda dig att att gå in på hb.se --> Ingångar --> Student --> Tjänster --> KronoX Schema --> Institutionen biblioteks- och informationsvetenskap. Väl inne i KronoX söker du på "bib11" och öppnar upp schemat (bib11 = de som går första året nu).



För att se hur våra kursplaner har sett ut de senaste åren navigerar du dig från startsidan (hb.se) till Institutioner --> Bibliotekshögskolan --> Utbildning --> Grundnivå --> Bibliotekarieprogram: närutbildning. (för att se min exakta kursplan går du in på "Kursplan 09")



själv pendlade jag i början av min utbildning, men valde att flytta till borås för att jag ville komma hemifrån. dessutom mådde jag illa av att åka buss/tåg vilket gjorde att jag inte kunde använda pendlingstiden effektivt.



det som jag skulle rekommendera är att köpa ett regionen runt kort, och planera efter schemat. och om det bara är någon föreläsning i veckan skulle jag rekommendera bus4you, som kostar 39kr till borås eller swebus som ibland kan kosta 29kr. men då måste man ju förbereda och köpa biljetten innan, vilket man inte behöver med regionen runt.



om du undrar något mer kan du maila mig på: [email protected]



hoppas du hittade hit igen och kunde ta del av informationen ovan. :)



/ lisa

2012-03-21 @ 00:20:13
URL: http://gogopop.blogg.se/

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0