gammal kärlek rostar aldrig

åh idag var en kort, bra dag. först nationella i två timmar, sedan så hade vi lunch och lite samhäll & rast i någon timme kanske. och för att allting skulle bli ännu bättre slog vi ihop studiehandledningen & engelskan och så satt vi dessutom ute.. sedan var ju idrotten inställd också. puss på det!

mm. i helgen har jag hittat en tröja och ett par glasögon på myrornas. tröjan är från cheap monday och kostade 65 kr (de brukar kosta 150) och glasögonen kostade 35 kr. dessutom fick jag reda på att vi minsann har studentrabatt på myrornas på järntorget också... trots att de inte skyltar med det någonstans.. så om ni ska handla där, se till att ta med er csnkortet!

nu är det bara sex veckor kvar till sommarlov.

vi kan kalla timbak för julklappsrimmarkungen

och jocke berg för högstadiepoet.

ja idag gick jag upp kl kvart i fem för att fotografera soluppgången typ. men den kom ju aldrig. fast vi fick roliga bilder ändå. jag är nästan klar med hemtentan, bildanalysen och har inte börjat på novellen eller mitt egna projekt.

puss

we're going up the eiffel tower you and me

ja här sitter man och gör allt man kan tänka på istället för att sätta igång med hemtenta, bildanalys och allt annat som ska göras innan nästa vecka.

då slutar praktiken.

puss

...

image207
& förutom detta så:
nu ska jag se på vänner
& låtsas som om allting är bra

med dropp och pingisbollsögon och väldigt smala armar

det blir ingen matfotografering för mig de två resterande dagarna denna veckan. istället ska jag befinna mig hos en fotograf som heter åke matsson, vad han sysslar med har jag ingen aning om. hehe.
imorgon dessutom ska jag på vernissage där fotohögskolan ställer ut sina bilder, mer vet jag inte, men det ska bli skönt att vara med skolan lite också. jag låter väl helt störd som säger att jag längtar tillbaka.
men jag vet inte om det är för att i skolan så är det strukturerat, medan praktiken är väldigt ostrukturerad... och konstig?
idag skulle jag haft musikprov, men musikläraren var ledig(?), och jag vart väldigt lättad eftersom jag inte pluggat. sedan måste jag plugga matte, nu har jag 3 veckors matte att göra. jag har ingen lust. jag som ändå brukar komma igång rätt så bra.

och när jag väl får tid över ska jag samla mig och piffa med min portfolio.

"Je suis Claude un mec Français
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock

Eva klev in på café Narcotique
Där satt 50-tals narkomanen i ett hörn
Han hade en spoken word happening
med beat-nick bongos och basker
70-talspundaren med för kort jeansjacka sa
"Flummigt" på släpig inbrottstjuvsstockholmska
Men där va också den franske knarkaren & punkrockaren Claude

Je suis Claude un mec Français
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
J'aime la musique superdur
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
Docteur Martens c'est ma vie
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
Toujours je danse le pogo
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
Po-Go! Po-Go! Po-Go! Po-Go!

I patientsäng på café Narcotique
Låg 80-talsknarkaren med nyduschad frisyr
Med dropp och pingisbollsögon och väldigt smala armar
90-talsknarkaren satt och prata i mobil
Med stora biceps, dyra sneakers, glansig blick och snagg
Men där va också den franske knarkaren och punkrockaren Claude

Je suis Claude un mec Français
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
J'aime la musique superdur
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
Docteur Martens c'est ma vie
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
Toujours je danse le pogo
C'est cool, c'est cool, vive la punk rock!
Po-Go! Po-Go! Po-Go! Po-Go!"

what do you think abutt that!

på tal om håkan tänkte jag visa er en bild som var med i GP i söndags. enda nackdelen var att den var beskuren.. så i tidningen såg man bara siggis väska och mitt huvud och mina ben ungefär. men där går vi, hela truppen samlade. glada i hågen eftersom vi precis bytt ut två sittplatser mot två ståplatser för ynka 50 kr! (25kr/st)
image206
ser ni? ser ni?!

update!

angående ny mobil och så.. jag har insett att jag inte alls vill ha en LG viewty, eftersom att jag fått se några bilder med högsta upplösning och de var verkligen inte vackra.. :/
nu däremot har jag bestämt att jag vill ha en nokia N95 8GB och det känns lite roligt eftersom senaste nokia-telefonen jag hade var en 3310. ^^

n95:an är ju ganska lik lg:n, men ändå inte. eftersom det finns knappar på den och så, jag tror jag att jag är en sådan person som verkligen inte gillar när knappar syns på telefonen. (nu var det inte så att man såg knapparna på lg:n, eftersom den har touchscreen, men ändå!) såhär ser i alla fall den nya mobilen jag funderar på ut:
image205

en annan update är angående kjolen, jag var på lindex idag och skulle testa den. tror ni inte att den bara finns i en storlek då? och i storlek 44! helt sinnesjukt. men jag lyckades ändå bränna nästan 200kr idag, eftersom jag var på topshop.. och nu är det bevisat, man kan inte gå in där utan att komma ut med tre par trosor. :( jaja, vill man vara fin så får man lida pin!

vi syns i marschallens skugga.
amen

wanna be impulsive

denna helgen har varit så himlans impulsiv. och jag som annars är så planerad. det började när jag satt på tåget upp till uddevalla (som planerat) och hannes ringer och säger: "ska vi på håkan imorgon?", jag tvekar och säger att vi får se ifall jag har pengar. när jag kommer fram, hungrig som en gorilla, går vi och köper mat på willys. sedan så beställer vi biljetter till håkan hellström. vi fick ståplats trots att vi bokade dagen innan konserten var...

konserten var superb ! det enda tråkiga, som antagligen bara jag tyckte, var att det var många nya låtar & gamla låtar jag aldrig hört och då känner man sig lite lost. men annars var allt på topp, förutom den sliskiga killen som stötte på klara. :(

nu har jag bara två veckor kvar på praktiken och på torsdag & fredag ska jag vara hos thomas yeh! en annan bra sak är att jag har fått träffa min käraste hannes så himlans mycket på senaste och det är helt jävla underbart. mm... jag känner mig så bra och hel när jag är med honom. & imorgon kommer han ner hit igen för att han har studiedag på tisdag. MIAOOW. puss!

image204
bild tagen härifrån

if love is a radio - turn up to ten!

idag har varit en helt okej dag. började med att vara på praktiken från nio till halv ett ungefär. sedan drog vi till hvitfeldtska och fotograferade genrebilder, det gick förvånansvärt bra! vi var färdiga inom en timme. nu hoppas jag bara att jenny på praktiken också tycker det.
efter praktiken träffade jag min älskling, eftersom han hade varit nere dagen innan och idag var han på världskultursmuséet med sin klass. hans vänner magnus och johan var också med ett tag, så vi kikade lite på stan och jag köpte boken "tillsammans är man mindre ensam" för 62kr (med studentrabatt) på wettergrens. jag har ju sett filmen och hoppas på att boken ska vara bättre, det enda dåliga med boken är att de har omslag från en scen ur filmen.. men men!

imorgon är det fredag och då ska jag till uddevalla! åh puss puss

oh my little pretty one

min dag startade urkasst, men nu avslutas den allra bäst.
det dåliga som hänt:
  • jag är förkyld - ont i huvudet & halsen
  • min iPod hängde sig på bussen påväg hem
  • när jag kom hem ville datorerna inte starta operativsystemet
det bra som hänt:
  • min älskade hannes fixade min iPod över telefon
  • han kommer ner hit imorgon
  • jag ska vara hos matfotografen tors + fre nästa vecka
jag funderar också på att köpa den här kjolen från lindex. sedan är jag helt öppen för förslag när det gäller klänningar, äger bara EN klänning och det är inte okej.

dessutom hittade jag en rolig sak när jag kikade på lindex.se:
image203

innan himlen faller ner

ja det ska bli ändring på uppdatering av både bilder och text. men jag har inte känt någon kreativitet de senaste dagarna. förutom i torsdags då jag nästan var tvungen, eftersom vi byggde upp våra montrar på UF-mässan på svenska mässan. vi var där i sex timmar. nu är jag nyfärgad i håret, saknar hannes, vill inte till praktiken imorgon + två veckor till, eller jag räknade att jag ska ungefär praktisera i en vecka till (eftersom jag är i skolan onsdag & fredag).. fast imorgon ska jag ringa matfotografen, det ska bli spännande att vara där. på torsdag ska vi till hvitfeldtska och fotografera.. undra om kreativiteten är igång då. jag hoppas.

så länge får ni nöja er med det som finns sedan innan.
puss