åh. kärlek på hög nivå.

är väldigt, väldigt, väldigt avundsjuk på alla som var på cloetta center i linköping och fick uppleva magin.

 


förra veckan

var jag i göteborg och hade mitt "sportlov" och jag pluggade kanske två sidor allt som allt. var väldigt skönt att ta det lugnt och inte göra ett smack! däremot är det lite jobbigt nu när jag får sitta in i det sista och skriva nu istället. haha. sen tänkte jag posta ett annat inlägg om hannes födelsedag. :)

det var blandat väder och de dåliga dagarna spenderades framför tvn och om man hade tur så var det antingen top model eller project runway som visades.
det åts mycket mat! och här har vi tacos som ser lite ut som en uggla. (ja jag vet att man inte ska leka med maten, men nu blev det bara så! ^^) godnatt. <3

happy ♥-day


bild från liljas 2årskalas (30e augusti 2010), omredigerad idag. :)

 

glad alla hjärtans-dag på er allihop. själv firar jag inte på något vis, tror inte så mycket på denna dag. så jag ska väl ägna resten av dagen med att försöka sätta mig in i studierna nu. vi har två skoluppgifter som ska in på söndag. och imorgon ska jag ha mitt första mentorsmöte, läskigt!


vårkänslor

häromdagen damp ellos vår/sommar-katalog ner i brevlådan. jag kikade i den och åh... så mycket fint! men så lite pengar. jag hittade i alla fall tre plagg jag måste ha i min garderob i vår.

 

jag vet dock inte om jag passar så bra i så ljus rosa. men det återstår att se! :)