lucy in the sky with diamonds.
min dag i bilder. har spenderat dagen inomhus; förutom när jag ställde ut lite grejer i förrådet... som ni ser. så var det underbart fint ljus ute idag; som jag ångrar att jag inte var ute och fotade i.. men men!

13 oktober


tänkte bara upplysa er om att jag lever. och samtidigt kreverar. om två veckor är jag levande död. tre tentor ska göras till slutet av den här månaden; varav en är salstenta. så de övriga två går ju att pilla på hela tiden. plus att jag fick U på mitt paper... men det är lätt fixat! ska kolla på det till helgen tänkte jag.

men på bilden lever jag i allra högsta grad. kan dessutom säga att det är en printscreen från en inspelning från blondinbellas föreläsning idag i borås. jag ser lagom snofsig ut.. men men. klockan var ~8.00 på en dimmig onsdagsmorgon. tur att jag hann sminka mig och fixa håret innan idag då. annars hade det varit katastroof. haha.

4 oktober

det är sjukt hur snabbt tiden går! att det redan är oktober. uuh. sjukt sjukt. idag är det kanelbullens dag och jag har ingen bulle att fira med. :( men men. jag får väl kompensera med något annat. jag har upptäckt att sugarsnaps är typ den godaste grönsaken ever. kanske det jag ska knapra på om kvällarna när jag blir lite hungrig.

jag var hos tandläkaren i onsdags (30/9) och hon trodde inte att jag hade några hål, men KANSKE början till hål - fast det kunde också vara skuggor på plåten? jaja. hon skulle höra av sig om det var något. så vi får se.
men nu plackar jag och borstar jättenoga. och mina visdomständer har valt att börja växa. och den ensamma tanden på övre käken växer helt snett!! ogilla. så jag har lite ont i tänderna. vågar inte äta på ena sidan munnen för det gör så ont. :(

idag har jag haft tidningsmöte och det känns som det kommer bli fullspäckade dagar med massor att göra.
dessutom har jag inte riktigt koll på nya kurslitteraturen. >__< men det ordnar siig!

nu ska jag göra lite mat och läsa lite kurslitteratur (som jag fixade i fredags)
vi har precis börjat på en kurs som heter vetenskapsteori och forskningsmetoder och den ska innehålla olika delar såsom genus, kvantitativa & kvalitativa forskningsmetoder, STATISTIK mm.

puss <3