erotiska bibliotekariesittningen

här är lite bilder från gårdagen och jag kan inte får bort leendet från läpparna när jag ser dem. sittningen igår var SJUKT rolig och bra och alla positiva adjektiv som finns. jag och mina vänner var utklädda till spice girls! och ja det blev lite korta klänningar, men ingenting som visar för mycket så att säga. plus att det var sjukt kallt ute så det är tur att jag bara bor fem minuter från skolan alltså. uuh. :D

 

vi hade förberett ett gyckel (framträdande) som gick ut på att vi dansade och mimade till låten stop. och ja. jag tror faktiskt det blev en succé - för vi vann nämligen pris för bästa gyckel! samt att efter vi kört låten en gång så ropade alla "OMTAG!" vilket betyder att man ska göra om det igen. ^_____^

 

det enda negativa med sittningen var väl att det inte var någon musik på förminglet. vi som hade gjort världens bästa och längsta spellista på spotify EVER. och jag och antonia gick hem till mig för att hämta högtalare och allt. när vi kom tillbaka upptäckte vi att det inte fanns internet i lokalen. och ja, när vi väl var tillbaka var det insläpp och då fanns det ingen mening med att ha musik.

 


från vänster: caroline, jag, emma och antonia. längst ner: klara!

 

 

ja det var väl allt som jag kom på att berätta om sittningen. oh, det hade varit underbart om någon hade filmat vårat uppträdande. men eftersom det var fotoförbud på sittningen tror jag inte någon gjorde det. :(

tack för en underbar sittning! ♥♥


pustar ut

ÅH SÅ HIMLA SKÖNT. jag har klarat av senaste kursen nu. gick med darriga händer in på mitt konto. där man kan se sina avklarade eller icke-avklarade uppgifter. jag hade godkänt på salstentan!! förstår inte hur jag kan ha fått det överhuvudtaget. jag chansade på hälften av frågorna. typ. kunde svaren på vissa. ska hämta ut tentan på måndag. se vad jag fick rätt på egentligen. måste fått 18 poäng iaf (av 36 eller nåt). för det är gränsen för godkänt. skönt att lägga VETMET* bakom sig. nu ska man bara klara BIF1*! 

*VETMET = vetenskapsteori och metod. sjuukt tråkig kurs. handlade om olika teorier och metoder. men antagligen viktig för den kursen vi läser nu som är...
**BIF1 = biblioteks- och informationsvetenskapliga fallstudier 1. en ganska intressant kurs och man får inrikta sig mot sånt man tycker är väldigt intressant. dock lite läskig. vi ska skriva en rapport på 11hp. läskigt som bara den! jag skriver om hur skolbibliotekarier på IB-skolor i sverige ser på en övergång till DDC-systemet (från SAB).
DDC = dewey decimal classification. ett internationellt system som publicerades 1876.  SAB = det svenska klassifikationssystemet. det som används på biblioteken runtom i sverige. det är de koderna som man läser längst ner på bokryggen. till exempel = Hc som står för svensk skönlitteratur. 

nu blev detta inlägg VÄLDIGT mycket skola. hah. sorry. kan avsluta med något roligare, men som ändå återknyter till skolan; imorgon ska jag på sittning! ska bli himla kul. det är den årliga sittningen som den institutionen som jag går på anordnar, nämligen erotiska bibliotekarien. jag var aldrig på den förra året. men nu ska jag gå och nej jag kommer inte gå för avklätt. hah. that's so not me.  typ ganska mycket motsatsen. kan inte berätta nu. ni får se bilder och mer berättande på måndag eller söndag.

puss <3


en om dagen?

tänkte försöka mig på att följa den här. kanske inte blir uppdaterat varje dag. men jag startar på måndag tänkte jag! dessutom kanske jag ska börja med klädutmaningen också. men jag får börja vecka också. för imorgon MÅSTE jag köpa ett par strumpbyxor som jag ska ha på lördag. jag har inga hudfärgade strumpisar nämligen. på lördag blir det sittning och inte vilken som helst. utan erotiska bibliotekariesittningen och jag har världens bästa utklädnad. :D

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


jag tittar på teevee

man vet att man ser på för mycket tv när man har en topp tre reklamer-jag-hatar

  1. reklamen för HM ♥ Lanvin. alltså, jag vet inte var jag ska börja någonstans. jag tycker kläderna är sjukt fula och hela konceptet är too crazy enligt min mening. oh my god är ett uttryck jag hädanefter aldrig kommer att använda. reklamen har förstört det uttrycket. nu kommer jag istället säga OMG. bara för att. (fanns tydligen flera versioner)
  2. lotto-reklamen med kizz (ja jag vet att de heter kiss, med två ess). den här reklamen har jag sett ALLTFÖR många gånger. den var lite rolig i början. men nu är den uttjatad. BYT. NU! (även här finns ytterligare versioner. men tänker inte länka dem. :P)
  3. kinder bueno-reklamen. inte rolig någonstans faktiskt. sedan är inte produkten särskilt god heller.

och ja. de har ju lyckats med det de vill. få sina reklamer ihågkomna.


good times

tänkte bara berätta att jag fick godkänt på statistik-hemtentan. och ännu bättre: VG på enkätdelen!!! :D:D mitt allra första VG på högskolan. det jag fick på sommarkursen räknas inte riktigt, det var så himla enkelt att få VG på den uppgiften att det inte ens borde fått finnas som betyg.. :P nu väntar jag bara på att salstentan ska bli rättad. bävar inför detta, gick inte alls bra. hade inte pluggat någonting typ inför den. eller. jo jag pluggade, men på fel saker. typiskt! :( har sett på vem vet mest-maraton på tvåan idag. när det är slut (om tjugo minuter) ska jag gå till ica är det tänkt. såhär såg jag ut i förrgår, innan jag gick ut i snön.

 


snö! ♥ ♥ ♥ ♥


det var svårt att hålla ögonen uppe med all snö yrandes runt omkring och som hela tiden ville åka in i ögonen. som det blåste! men några fina bilder blev det ändå. :)
sjukt svårt att fota trots fjärrutlösare. har ingen aning om hur långt avstånd jag kan stå på för att använda den heller. haha. sista bilden är tagen med självutlösare och skärpan är påbättrad i photoshop - för ja. det gick inte att använda fjärren, vet inte varför faktiskt. ^^

är jääätteglad över att snön har kommit i alla fall! ♥


three is the magic number

THREE NAMES THAT FRIENDS CALL YOU;
1. lisa
2. lajsa
3. flisan

THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE;
1. ♥ 3 september 2005 ♥
2. 29 maj 2009
3. 24 augusti 2009

THREE THINGS YOU’VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES;
1. sett på project runway 
2. druckit te
3. planerat kvällen

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE;
1. kunna prioritera rätt
2. ett par vingar så jag kan flyga var jag vill. alltså kunna flyga till gbg när jag vill utan att behöva köpa tågbiljett och sånt tråkigt
3. förmågan att prestera så bra jag kan på alla kommande examinationsuppgifter

THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES;
1. fota
2. läsa
3. umgås

THREE PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION;
1. london
2. paris
3. tokyo

THREE FAVORITE DRINKS;
1. te
2. oboy (varm eller kall)
3. rosa panter (!!)

THREE THINGS FOUND IN YOUR PURSE/BAG;
1. läppsyl
2. mobil
3. nycklar

THREE FAVORITE COLORS;
1. rött
2. blått
3. grönt
svart är ju ingen färg.

TOP THREE HANGOUTS;
1. café villekulla (gbg)
2. hemma hos mig ♥
3. café viskan

TOP THREE PERSONS YOU LOVE SO MUCH;
1. hannes ♥
2. johnny depp
3. tim burton


harry potter and the deathly hollows part one

längtar som en dåre till första delen av sista harry potter-filmen. (och den andra också självklart) ååh. har iaf köpt biljetter. så onsdag nästa vecka kl 20.30 får jag, hannes och ann se harry potter, hermione granger och ron weasley tampas i den sista striden med den-som-inte-får-nämnas-vid-namn.
kan även tillägga att jag gav mig själv ett uppdrag; att läsa ut sista boken innan filmen hade premiär. och gissa om jag gjorde det? självklart! slukade jag boken på lite mer än en vecka. vissa dagar kunde jag inte släppa den och sista dagen ville jag bara låta den ligga där. inte låta det hela ta slut. men rykten säger att det kanske bli fler böcker. jag hoppas!!

ungefär såhär kommer jag se ut nästa onsdag kl halv nio. fast utan trollstav kanske. vem vet! och håret ska vara ännu mer slickat tänkte jag. vem är jag?

update

har möblerat om och inrett lägenheten lite. är lite besatt av rosa och turkost. jag har också tagit med mig mina mattor (den ena är dock smutsig och måste tvättas) från mormor samt min mormorfilt också, men den hamnade inte på bild. än i alla fall. har även pimpat köket och duschen med kakeldekor. så nu trivs jag ännu bättre i min lilla lägenhet. :Dlyckades även att bryta av en tandborste på mitten. smart drag mr krister!

och snön faller...


... dock en månad för tidigt.

<3

oktober

jaha så var denna månaden förbi. var tar tiden vägen egentligen?! tänkte summera månaden med att visa ungefär hur jag har klarat mig igenom höstens kallaste månad. (alltså bara bilder på mig själv. haha)

jag har levt i den gosigaste ziphooden med zebrarandig huva.

sen har jag varit allmänt svart-vit-randig. bara för att jag kan.

provade att ha tuppkam. dock bara inomhus, den blev inte så lyckad.

jag har också den mysigaste tjocktröje-klänningen med asmycket axelvaddar. GOS

eller så har jag varit allmänt poppig bara.


och för att kontrastera det svart-vita har jag haft grått, svart och rosa. samt mina fina hello kitty-muffar. fint <3

fast det är rätt skönt att bara gömma sig under hatten och vara lite svartklädd bara.

sådär. nu är oktober över. bara november kvar. sen december och julafton. längtar grymt mycket.

<3