vi ska åt samma håll

jahapp. ännu en vecka har gått och här sitter jag och tråkar i fotosalen. lagt över bilderna nu, men vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. får se när john dyker upp. :P

sen i eftermiddag bär det, för första gången på typ en månad, av till uddevalla. vi ska ha scrubs-marathon hela helgen och dricka cider. <3

reportagebilderna
: modern dans/showdans - tack till jennie som ställde upp som modell (ja, hon dansar på riktigt)


med-, mot- och sidljus
: här vill jag också tacka bästaste siggi för att hon modellade åt mig <33 ni måste bara älska spidermanposen på första bilden. :D

you can stand under my umbrellaaaah

usch vad jag avskyr den låten, men har tyvärr fått den på hjärnan just nu.. :(

vill bara säga att kent [25/11] var underbart. jag stod längst fram!! helt chockad av att jag ens stod där.. eheh. jag avskyr fortfarande att de hade rökmaskiner med en fläkt ovanför så allting kom rakt in i munnen på mig. :( besviken på att sami inte kastade ut något plektrum.. men men!

dock fick jag dagen efter, i måndags, tillbaka mina dumma utslag på både armar och ben. var svimfärdig när jag gick uppe i köket. fick reda på att jag hade fått försenad allergisk reaktion på antibiotikan. så nu tål jag inte vanlig penicillin eller antibiotika. typ.. ska få en tid hos allergologen. kanske kommer att ladda upp fula bilder på dessa nedrans utslag eftersom jag tog några på dem pga att jag hade urtråkigt.

nu mår jag lite illa pga att jag åt pizza igår, jag ska aldrig mer äta pizza. usch usch usch. jag vet inte varför jag mår som jag gör just nu. igår åt jag risgrynsgröt till frukost [vid sju-tiden på morgonen] och åt pizza sen på kvällen vid halv åtta. och ingenting emellan. kanske därför, men jag var ju inte hungrig. >__<
kan inte alla sjukdommar bara försvinna och DÖÖÖ?

idag skulle det snöat men det regnade istället, jag hade förövrigt kjol och två par strumpbyxor på mig.

måste plugga som ett jävla as för att komma ikapp i matten, men jag är ju bäst i matte och jag lär mig nya saker varje dag - det sa pontus till mig idag.

puss & kram
jag älskar hannes och vill vara hos honom nunununuuuuuuuuuu...


med socker på läpparna

så fäller björken sina löv, den säger hellre död än röd
men vad vet en björk om världen i relativa värden
och på en bild en gammal vän som målar moln på lila män
han vill förändra världen per tripp i atmosfären
men på ett fält i normandie spelar man en dödens symfoni
en sång för krigens slavar en evighet av gravar
det är ingen som förstå som om vi levde i det blå
vi dricker te & talar om vilket te som smakar

som som oolong & lucky strike, som som om världen inte fanns
som som oolong & lucky strike and whatever gets us through the night
vi spelar spel och dricker te, vi finner fem & dricker te

så kommer natten på besök, varje natt en smula rök
som DDT för själen i vinden ifrån världen...

det är ingen som förstå, som om vi levde i det blå
vi dricker te & talar om vilket te som smakar

som som oolong & lucky strike, som som om världen inte fanns
som som oolong & lucky strike and whatever gets us through the night
vi spelar spel och dricker te, vi finner fem & dricker te

som som oolong & lucky strike, som som om världen inte fanns
som som oolong & lucky strike and whatever gets us through the night
vi spelar spel och dricker te, vi finner fem & dricker te

just nu höstens favoritband:
cirkus miramar - oolong & lucky strike
i och för sig på delad första plats med winnerbäck & kent

woho!

ringde H&M igår och de sa att de hade satt in pengar igår, men nu när jag kollade på internet så har fortfarande inga pengar kommit in. men de sa att de skulle komma idag, kanske bara lite senare.. jag är nog lite hetsig.

DET KLIAR ÖVER HELA MIN KROPP. jag är nog paranoid. >_____<

jag är sjukt pepp på att ha matte nu, eller inte.

jaja pusshej :*

[KENT om 4 dagar <3]

förändringar

nu snart ska det bannemej ske förändringar. jag ska klippa mig inom snar framtid och då blir jag en luggmänniska, believe it or not. har hittat en oerhört snygg frisyr och måste bara hitta en bild som visar den från sin bästa sida och skriva ut den. och tydligen har the tube bytt namn, till något jag inte minns. varför vet jag inte - kanske har med att de flyttade?

i alla fall är jag såpass frisk att jag har varit i skolan en dag och just nu sitter jag på en superdupertråkig textlektion. jag har också förberett mig inför vintern. mamma gick äntligen med på att köpa den jackan jag velat ha jättelänge och även ett par vinterdojjor eftersom jag inte har några. nu ska jag inte frysa i vinter i alla fall. har också mina blå/vita fina vantar, som jag hittade i en låda förra vintern, och använder min mammas fina och varma blåa halsduk.
(jag valde att ha både jackan och dojjorna svarta)

nu är jag sjukt hungrig och jag vet inte vad som väntar på mig i bamba, trots att jag tittade på matsedeln igår innan jag åkte hem. guldfiskminne delux.

puss ;*

back on track

nu är jag hyfsat frisk så imorgon blir det skola för min del. WOHO, eller? jag ligger nog extremt mycket efter och jag ska försöka ta igen det. eller jag SKA ta igen det.
dock måste jag upp tidigt, halv åtta, för att ta min medicin och så.. men det är ju all worth it liksom.

sen för att försöka gottgöra mitt otroligt dåliga minne så fyllde faktiskt världens bästa siggi år i fredags. jag som är glömsk kom inte ihåg att gratta genom sms och var heller inte i skolan så jag kunde inte gratta där :(:( sorry.

nu för att försöka ta igen lite skolarbete så ska jag läsa om dracula i engelskaboken. dock har jag fortfarande inte fått reda på vad det är vi ska läsa i samhäll. ;/

aja. PUSS <3

jag vill, jag vill..

image144bli frisk först och främst.. men idag är jag så sjuuukt sugen på att vara i mörkerrummet och kopiera bilder. >; saknar det otroligt.. speciellt nu när jag ligger efter i foto också. he, inte bra!
det känns som om jag kommer bli frisk snart, antibiotikan hjälper - febern har försvunnit, tror jag. dessutom så har jag varit piggare än på länge.. jag vill bara kunna gå upp på morgonen och ta på mig andra kläder än mina äckliga "mys"kläder som jag haft hela tiden när jag varit sjuk.. däremot inte samma tröja eftersom jag har vart tvungen att byta för att de antingen var smutsiga eller genomvåta av svett när jag sovit i dem.

& igår tvättade jag!! shit vad duktigt av mig.. och dammsög mitt rum gjorde jag, så nu kan jag gå in där utan att tycka att det är världens svinstia.

idag har jag börjat skriva på mitt svenskaarbete och har faktiskt skrivit snart 2 A4 fakta (om voltaire & upplysningen) men jag har också gjort framsidan och innehållsförteckningen. så 4 sidor av ca 11?

så nu ska jag fortsätta. :*
// LISA

jadu jihde!

näe usch vad tråkig jag är som inte ens kan komma på några bra rubriker nu förtiden. detta citatet är taget från amanda i idol, bara så ni vet källan liksom. he..

jag mår lite bättre idag, men jag är nog hemma imorgon ändå. & jag börjar bli orolig ifall min retur till H&M har kommit fram för det känns som det var en evighet sedan jag returnerade. för jag har nämligen skickat med mitt kontonummer, så de ska föra över pengarna med en gång. det kanske är där jag gjorde fel.. ah hjälp mig snälla. >_<

nu hade jag tänkt sätta mig ner med lite skolarbete:
? arbete om en fotograf
? mitt f*cking svenskaarbete som jag hatar

men först springa på toa innan jag kissar ner mig..

ps. jag fotade lite idag. YEY.

it just keeps getting better

eller. ja lite i taget i alla fall. ska inte dra några förhastade slutsatser här inte.
som sagt var jag hos doktorn förut och jag fick antibiotika, små "fina" kapslar med vita kulor i.. ska ta två st/två gånger om dagen i samband med måltid.

imorgon är vi "lediga" från skolan för att treorna ska nationellt prov i typ engelska eller någonting sådant. bra för mig så slipper jag anmäla frånvaro.

& KANSKE, om jag mår som jag gör nu & ännu BÄTTRE så kommer jag antagligen på matten på onsdag. kanske kan flirta till mig lite tid i mörkerrummet också så jag kan framkalla mina studiobilder? (a)

jaja. jag ska inte hoppas på för mycket. jag har blivit så tråkig nu på senaste veckorna. har inte fotat på jättelänge och jag ska skärpa mig jag lovar.

funderar på om jag ska dra mig ner till mitt rum och se på hannah med h, som förövrigt är baserad på boken under namnet "ett annat sätt att vara ung". jag har också haft samma frisyr som "hannah" har. dock har jag ingen bild på när jag hade den eller någon bra bild på henne i den. minns hur svårt det var att hitta den bästa bilden så att frisören kunde fatta vilken frisyr jag ville ha. :)

idag har vi också badat min systers katt akuma. det gick förvånansvärt bra! nu luktar han gott (:

>_________<

10.50 ska jag till läkaren. få penicillin kanske. usch jag mår inte bra. :/
me fucked up

in sickness and in health

känns otroligt jobbigt att vara sjuk. idag har jag legat & "sovit" till klockan ett. sett på 7 avsnitt av desperate housewives. ätit lite mat faktiskt. tagit reda på att jag har 38.2 graders feber. lyssnat lite på kent. men bäst av allt: pratat i telefon med älsklingen - som kommer hit imorgon!!!!!!!

imorgon ska det regna och blåsa. jag vill jättegärna gå ut till OKQ8 och hämta mitt paket från h&m, men jag tror att jag skippar det. om inte någon annan vill göra det för mig såklart... he he.

nu ska jag gå & lägga mig och försöka sova lite i alla fall.. förövrigt så varvade jag jewel quest idag. fatta vad stolt jag är.

natti (:

alla vet att stormen kommer

hemma från skolan idag. hoppas på att bli frisk imorgon, but I don't think that's gonna happen. behöver nämligen göra massa uppgifter i foto. dessutom ska de redovisas imorgon. känns surt att vara hemma då. :(

fick mitt paket från H&M idag.. eller ja det är ju bara en tröja.. min tröja :D [bilden] nu ska jag gå in i mitt mörka rum, se på desperate housewives, äta pepparkakor & dricka cola. :)
kravallpoliser överallt
men vi andra är så många fler

jag knuffas, tappar andan
och regnet vräker ner
du står i frontlinjen igen
allt allt allt
kommer till den som
vågar vara rädd


usch & blä

nu har jag gått och blivit sjuk också. fyfan. jaja, jag gjorde i alla fall matteprovet idag. gick dåligt. >__< sen BORDE jag göra mitt svenskaarbete, men jag har fan ingen  lust att göra någonting..
jag kom hem typ vid halv två tiden & var jättehungrig - det enda jag ätit är en morot för jag vettefan vad jag är sugen på. :/
så nu kan jag inte gå på fotolektionerna, men jag får väl ta igen det under helgen. dock har jag ju nästan alla mina "ljus"bilder i skolan - och vi ska redovisa på fredag.. men vem vet, jag kanske piggnar till lite - i hope. men jag tänker ändå inte göra svenskaarbetet förrän i helgen.

jaja, tjipp och hejdå. ):

helt sjukt!!

fast detta förstår nog bara vi som gått på grevegårdsskolan, tyvärr, men det är verkligen HELT SJUKT! det går nämligen en kille där fortfarande som är grymt duktig på att dansa. & en dag när jag satt och slöglodde på tv:n tillsammans med älsklingen så dyker han upp på tvrutan! i the caesars video no tomorrow. jag har inte riktigt förstått att han är med - men det måste ju vara han!

vi som går/har gått på grevegård har ju fått bevittna hans danskunskaper på skolavslutningar , där han antingen upträtt som michael jackson eller elvis presley. dessutom gjorde han ett uppträdande när jag gick i typ 8an i "pavven"  och där får bara högstadieelever vara & då gick han på mellanstadiet ^_^

kika på länken vettja!!

no one like yo-ou

alla helgons afton idag. vaknade ganska så tidigt idag, dock med väldans värk i nacken. vi startade dagen med att spela guitar hero eller, frets on fire som det heter på datorn.. [fast vi har allt en riktig guitar hero-gitarr!]. åt frukost gjorde vi väl också.
sedan gick vi en promenad till kyrkogården för att tända ett ljus på hannes farfars grav. jag har aldrig gjort det innan, eller i alla fall inte för någon egen släkting. inte heller har jag gått på en begravning.
vi fotade lite i skogen på vägen till kyrkogården - bilder kommer troligtvis.

image142jag har varit lite slö med att fota på senaste, men det kommer väl snart. jag har ju trots allt bilder liggandes i kameran som väntar på att flyttas över till datorn.

[med brist på bilder så har jag snattat en bild från google på en pumpa]

idag på kvällen har vi spelat GULDBINGO, vi vann ingenting.. tror vi i alla fall - vi ska dubbelchecka på internet. den dära resan till london&tokyo skulle inte suttit helt fel...

jag har pluggat matte idag, påbörjade mitt svenskaarbete [för andra gången] i torsdags och håller på att läsa ut bridget jones's diary. jag kom på att jag faktiskt inte behövde plugga så oerhört mycket på lovet. dock hoppas jag på att man får ha med sig boken när vi skriver recensionen på lektionstid, för jag tror att hon sa det innan vi fick höstlov. jag har ju trots allt väldigt dåligt minne. :(

nu ska jag se vad vi ska hitta på innan vi ska sova, jag tog ju faktiskt med spiderman 3 hit upp & vi måste ju se den innan jag åker hem.. och det gör jag ju imorgon. :(:(
apropå film & så såg vi faktiskt rammstein - live aus berlin [allting förutom sista låten, för då hängde sig dvdspelaren typ] och vi blev rikligt sugna på en bra "hårdrocks"konsert.
så nu längtar vi otroligt mycket till manson kommer hit!

puss :*

vissa dagar är man ett med alla människorna i parken

ja.. nu sitter jag då här igen.. ensam. ehe. men jag ska börja mitt skrivande på detta hemska svenskaarbete, som ska vara klart torsdagen efter lovet.
för att göra min arbetsstund lite bättre lägger jag in lite skivor.. såsom: kent (tillbaka till samtiden), lars winnerbäck (med solen i ögonen, kom, söndermarken & daugava).. i kort sett mina senaste skivköp!
förutom att jag saknar hannes vid min sida så är jag sjukt törstig.. >__<

tidigare idag:
så åkte jag & darling in till stan, väldans mycket för tidigt visade det sig.. så vi spatserade & slösade tiden väldigt bra tycker jag.. hannes klippte sig nämligen idag & det blev jättefint :)
& när jag kom hem så gick jag ut med min bror på promenix till OKQ8 för att hämta ut mitt paket från H&M. dock ska jag skicka tillbaka allt utom en bh.

jaja. nu måste jag plugga.. :*:*:*