& mitt indiehjärta slår & slår & slår.

var på kent-kväll på henriksberg igår. finfint! de hade två kentdrinkar (hagnesta hill & isola). jag köpte mig en hh men då hade alla pins tagit slut. :( -ledsen lisa- man fick iaf en fin stämpel! ^__^


sjuksjuksjuk

00.50 22/2-2012
ligger i sängen & försöker sova. väntar på att värktabletten ska kicka in. ont i huvudet. ont i halsen. drack nyss lite yoghurt som lindrar halsontet vilket gör att jag kan svälja iaf! har papper i örat så att örondropparna ej ska rinna ur.

I'm a total mess helt enkelt. tur att mitt möte inte är förrän kl 13 imon.

här är min dag i bilder:

 

 


borta bra men hemma bäst

12.00
är i skrivande stund på bussen hem till borås. kom till gbg från en långhelg i stockholm igårkväll. har tyvärr fått nåt virus i både öra & hals. i örat är det nån vaxpropp som sitter i mellanörat & halsen gör bara ont.

men... rammstein var så sjuktsjuktsjukt bra!! kan visa några bilder som jag tog med iphonen. som faktiskt blev helt ok! har spelat in lite. mest för att minnas scenshowerna. för ljudet suger rätt brutalt!

& idag är det semledagen! äntligen får jag käka en semla! :D dagen till ära har jag målat mina naglar med nytt glitterlack. :)

efter konserten & skumpartyt i pussy.

Till iförd brinnande änglavingar i låten engel.

 


apropå wolf.

tänkte bara tipsa er alla om sr's inspelade delar av herr wolfs konsert i november. ni finner den här! :)


bilden tagen från samma sida.

februari?!

jaha så var visst januari över och vi har glidit in i årets kortaste månad. vad förväntas man göra denna månad? jo men "bara" skriva hemtenta i statistik (15/2) och en fördjupningsuppgift om 3 forskningsmetoder (10/2) samt att åka ut på auskultation och göra en pilotstudie (inför kandidaten!!) v 9 & 10. det sistnämnda ser jag mest fram emot. men sedan ska jag göra lite roligare, icke skol-relaterade, saker i februari också! för det första ska jag gå på filmfestivalen på söndag (första gången!), sedan fyller min lillasyster år så det ska väl firas nån dag... och det bästa till sist: STHLM! RAMMSTEIN! :D yeey. blir en långhelg i sthlm mellan 16-20/2. ska bli skönt att kunna gååå runt i sthlm istället för att stressa runt som senast (då jag var på patrick wolf, som var sjuktsjukt bra!). ska väl inte sitta uppe längre nu, utan göra mig iordning för sängen. får inte gå upp alltför sent imorgon heller, för då ska jag ääntligen klippa mig!! :D puss