I just can't get enough

det har hänt någonting knasigt med webbläsarna så allting jag skriver blir kursivt och typ sidor som google och bilddagboken har kursiv stil. har ingen aning om vad jag ska göra åt det heller. haha. det är därför jag har fet stil på texten.
det visade sig vara så att vi råkade ta bort ett typsnitt från windows. så nu är allt bra!

hmm.. jag hade någonting smart att skriva, men lika snabbt som jag skrev rubriken föll orden bort. bilddagboken är tråkigt. försöker redigera bilder men blír inte nöjd med någonting, det enda jag gör är typ att ändra kontraster och hur kul är det på en skala från ett till noll? jag borde packat ner min kamera. damn me, damn you. typ. idag har jag byggt en snögubbe. den är massa fin, har kort på den där den har halsduk och vantar och allt. och en morotsnäsa.

det jag skulle säga kom tillbaka nu:
jag har tråkigt, fotoredigering är tråkigt (eftersom jag är dålig) och jag kanske skall "få" en ny mobil. rättare sagt köpa en ny mobil och förlänga mitt abonnemang på tre, så de slutar att ringa mig. en LG viewty, även kallad KU990, blir det i sådanna fall. jag är faktiskt villig att betala för den - för den är snygg, har touch-screen & kamera med 5 mp. here it is:

image203


let it be

jag kan börja inlägget med någonting bra - mina hörlurar kom igår! yay.
någonting annat som hänt nyligen, som inte är lika positivt, är att jag får samtal från teleperformance nordic AB, för tre's räkning, några dagar i veckan (som de gjorde för någon minut sen). jag kan förstå varför de ringer mig, eftersom mitt abonnemang är slut och de undrar om jag ska förlänga det.. men det krångliga är att abonnemanget står på min pappa. så nu efter att ha pratat med mig om detta tre gånger (haha, three is the magic number) så lägger de på luren när jag svarar. jag har ju till och med gett dem numret till min pappas mobil och tjejen jag gav det till sa att när det var dags att ringa upp igen så skulle de ringa till pappas nummer istället för mitt. men det verkar ju inte fungera särskilt bra.. :/

men men! hörlurarna är bra i alla fall, ska betala dem efter helgen, eftersom jag är i uddevalla nu och har varken fakturan eller min dosa till banken. hehe, men jag har ju en månad på mig ungefär så..

sedan föreslog min alldeles underbara pojkvän för mig att jag kanske borde ha någonting särskilt att skriva (eller tipsa) om varje vecka, som t.ex veckans fotograf. jag ska börja med det nästa vecka, så ni får rekommendera fotografer nu!

& sen behöver jag förslag om det är någonting som saknas på bloggen, jag tror det är någonting med min header alltså.. någonting saknas där. give me a hint!

puss.

maxing relaxing it aint too taxing

image202
beställt de här hörlurarna nu! visst är de jättefina? mmm. längtar tills de kommer!
endast 399:- på cdon.com, 20% rabatt är helt okej tycker jag. kan ju tillägga att
studentrabbaten med csn-kortet ger fri frakt, därav inga extra kostnader. :)
skullcandy lowrider på pricerunner

syster sol & broder regn

på taket finns en simbassäng, högt över stan när bara ni är vakna. en penthousepool där ni kan bada nakna. däruppe väntar kärleken i klor.

det är så härligt med lov nu. jag kan ju säga att jag är inte överlycklig med valet av praktikplats, men det är bättre nu än första dagen. men det är väl alltid dåligt första dagen, eller? kanske bara jag som hamnat på dåliga praktikplatser som tycker så.

den här dagen började med tradionell påskfrukost, alla som var hemma satt vid frukostbordet. vi målade ägg och alla vann i olika klasser. jag vann i storasysters-klassen och hannes i fästmans-klassen. <3
sedan var det dags för äggjakt - jag vart stolt eftersom jag hittade mitt ägg först! massa godis som bara ligger där och väntar på att bli uppätet.

i skrivande stund sitter jag i uddevalla, dit begav vi oss runt klockan ett - efter att ha stressat till ett tåg som inte ens skulle gå. haha, fail! här är det fullt med snö utanför fönstrena. det är rätt så skönt med snö, men jag tycker den borde kommit förra månaden - faktiskt. vi åkte pulka igår med hela tjocka släkten, nästan i alla fall, och när vi kom hem åt vi mackor och drack varm choklad. senare på eftermiddagen byggde vi en snögubbe, en liten igloo, en snölykta och någonting som skulle likna en borg [som inte är färdig på långa vägar].

tillbaka till nutiden, idag fyndade jag filmen blow för 39kr! dock vet jag inte riktigt om det är ett fynd ännu, eftersom jag inte tittat på den ännu och filmen såg lite använd ut. men men! det återstår att se.
om inte annat har jag i alla fall omslaget med johnny depp på.

puss!

ge mig än bara ord

måste fakiskt erkänna att det inte blev någon resa till trollhättan för att njuta till miramar.. förlåt , men jag hoppas att ni som läste mitt inlägg nedanför var där.
är sjukt sjukt sjukt nervös nu. imorgon börjar praktiken. jag har valt ut bilder. bilden på mitt rum, reklambilder jag tog åt johanna (godmorgon-juice), och tre bilder från inlägget "pictures of the last month" (nr 1, 2 och 4)

vi
puss på er alla.


cirkus miramar gott folk!

hallå gott folk!
missa nu för tusan inte releasegiget på lördag!!!
live på scenen:
  • cirkus miramar 
  • electric earth
  • kapten kermit
  • P.I.G. 
  • kristoffer hedberg
en helkväll med grym musik! inträde endast 80:- och då ingår ett ex av samlingsplattan "Musikliv Trollhättan - Vol 1"! sprid det till vänner och skippa nu för tusan schlagerfinalen och kom till folkets hus kulturbaren kl 19.00 istället!

praktikplatser

image199
ung & trygg
det är där jag kommer att spendera mina fem kommande veckor. ja förutom under vecka 13 eftersom för då är det påsklov som gäller. det ska faktiskt bli ganska spännande, dock är jag liiiite nervös inför måndag - för jag har inte en aning om vad för bilder jag ska ta med och visa.. man undrar ju lite över vilka bilder hon kan vara intresserad av att se, jag har ju inte direkt tagit några bilder som har med t.ex mobbning att göra..

image200thomas yeh - matfotograf
dessutom kommer jag troligen att få vara på ett annat ställe, under torsdagen & fredagen v. 16.
och det är hos denna fotograf som tagit detta fotografiet till vänster.
fotografen heter thomas yeh, men jag vet inte helt säkert på om det är med honom jag kommer att få arbeta med.
han fotograferar för till exempel aftonbladet. :) lite spännande att få reda på vad de gör för att få maträtterna till att se så goda ut!

men men det märker vi väl! nu får jag nog fundera vidare på vilka bilder jag ska ha med mig och visa för jenny på ung & trygg på måndag.

puss :*
speciellt till min älskade älskling hannes <3

men vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

PUST. och lite stön faktiskt. har nu skrivit klart min musikanalys. kan inte medge att den blev något särskilt bra, måste bara samla mod till att redovisa imorgon.
och på tal om redovisa, så hade vi våran efterlängtade redovisning av projektarbetet idag. det gick bra trots omständigheter, såsom: att inte prata med varandra.
jag menar ingenting illa med rubriken, eller i alla fall ingenting jag kan säga nu, det handlar inte om mig i alla fall! det är bara ett citat från låten jag analyserade, lars winnerbäcks "idiot". mm. så är det.

på lördag klockan nio bär det av till påarp. där ska vi bli lite kristna kanske. fotografera ska vi definitivt göra. och inte bry oss ett skvatt om vad som väntar veckan därpå.
miaow miaow. ge oss en lägenhet pliiiiiiiis?

skrev två a4-sidor på min utvärdering idag. heja mig. sigge skrev i och för sig tre.

sen är det dock lite orolighetsfaktor som ligger här ovanför mig, som ett litet moln som snart ska brista ut i ösregn. vi ska ut på APU v. 12 och vi har inte fått reda på vart vi ska vara och vi har inte fått reda på när vi ska få reda på det, eftersom alla vet så himla mycket på min skola!

jag vill skicka bilderna till labbet, okej kanske inte alla. puss!

min läpp är svullen för jag har bitit mig själv 3 gånger sen igår. två gånger när jag åt mat och den tredje gången för att inte säga någonting dumt.


fenomena

jag sjunger för mig själv, fastän jag vet att sånt kan kallas ensamhet

fast ensam är det jag känner mig minst. jag tror jag känner mig för mycket behövd. för lite utsövd. inte konstigt när man inte kan somna förrän efter tolv. jag tröstar mig med lasses underbara stämma i höstsånger om hjärter dam och fröken svårs outhärdliga liv.

det jag vill göra nu är:
  • det som du sa till mig
  • flytta ihop med dig
  • åka utomlands
  • gå ut skolan - fast ändå inte
jag måste göra istället:
  • bo hemma
    ( ta det inte fel, men jag känner bara att jag behöver något nytt & exotiskt)
  • ha en jobbig redovisning imorgon (projekt) och i övermorgon (musik)
  • skriva en utvärdering av de två senaste veckorna (projekt)
JAG KAN KÄNNA MIG BEKVÄM I DINA ÖGON, NÄR DU LER.

greek-afton!

ja det hade vi idag. åh gud vad trevligt det var! jag tror nog aldrig jag har ätit så god mat. muuums. är fortfarande mätt, kan säkert stanna mätt ända tills imorgon kväll eller något. :) mihhhhhhhhhiihi. åh jag älskar hannes. puss.

vi var alltså hemma hos hannes systers pojkväns mamma och åt grekisk mat! maten täckte två stora bord! plus cola, sprite, cider, bubbelvatten, vin och öl! sedan vart det len & krämig italiensk glass till efterrätt och paradischoklad och till det kaffe/te. och jag som aldrig trott att jag gilalt tsatsiki. mmm, nu älskar jag det. jag åt mest tsatsiki.

& imorgon har vi simning där vi ska livrädda. jag har ingen baddräkt/bikini. plus att jag vill inte ens visa mig i bikini. inte för mig själv och inte för någon annan heller. >__<

nu har jag snart inga pengar kvar. idag köpte jag 3 par strumpor och 3 par trosor.
hejdå pengar. :*