midsommarafton i göteborg

lite sent. men bättre sent än aldrig. fin afton i fint sällskap. :)

"solen går upp över kåk och gränd
våren är ung och oanvänd
sången ekar från himmelen sänd
det är ett stort liv
"somliga gjorde fina midsommarkransar! fint!! :)

en del av maten. vi gjorde också ett relativt stort färsk potatis-kok. MUMS!!

lite av det andra som väntade på att få plats vid grillen.

allihopa utom jag. :D maaaaaaaat. äntligen. :D

in i värmen efter att ha suttit utomhus i det ganska kalla gbgvädret. och spela kort. jag var dock inne i någon slags matkoma och satt och var domare istället. de spelade "hej knekt!". helt vilt blev det. särskilt när de skulle knäppa med fingrarna (istället för att vissla; för det kunde inte alla) när det kom en tia.


efter de spelat klart lyssnades det på musik.. sedan åt vi jordgubbar med glass!! mumma. sedan mera musiiiik. blev lite halvdeppigt där ett tag; lite bd-musik mitt i allt. men sedan var vi lite pepp igen. när vi blev för trötta och alla ville åka hem så gick jag, hannes, siggi och adam hem till oss och spelade gamecube. först spelade vi mario kart och sedan något japanskt spel där man skulle ta sig fram genom något som liknande vattenrör.
vid kvart över tre åkte siggi & adam mot majorna för att sova.

puss <3

fin liten video ^___^


himla fin liten video! omnomnomnom

före & efter


igårnatt, eller imorse för klockan var över tre, så fick jag ett ryck att göra något åt mitt växande hår. istället för att ta till saxen så tog jag till hårspännen och hårsnoddar samt en del hårspray. jag gjorde väl någon slags version av pin curls så att säga. och detta är resultatet (till höger!). är riktigt nöjd och känner mig som en filmstjärna lite faktiskt. särskilt med mitt fina nya läppstift och lite markerade ögon och bryn. :)

kan väl uppdatera er med att jag är klar med första året på bibliotekarieprogrammet. så himla stolt är jag!!
vi fick tillslut godkänt på våran rapport; efter en massa kompletteringar. så nu har jag klarat allt utom en dum hemtenta som publiceras i slutet av juli. så jag har sommarlov. men inte i just bemärkelsen fri som en fågel direkt. utan för att få pengar till hyran och lite andra roliga grejer har jag valt att läsa två sommarkurser parallellt med varandra. nämligen två litteraturkurser: barn och ungdomslitteratur vid linnéuniversitetet och vampyrberättelsen från dracula till twilight vid luleå tekniska universitet. båda två går på distans så det är ju najs. ^^ hannes har flyttat till växjö för ett jobb på stadens största webbyrå. är så himla glad för hans skull. dessutom gör detta att jag får tillfälle att besöka en ny stad, som jag gjorde för lite mer än en vecka sen (var där från den 8-15 juni). och om den staden är fin!! besök den om ni inte gjort det. och jag fyndade såklart på rean som monki hade  (tre diadem för under 100:-) och hittade även en klänning på h&m i min storlek som inte fanns i borås. :D:D där köpte jag också mitt läppstift från make up store (alarm heter det) och jag kan inte vara mer i extas faktiskt. det är underbart fint. och om man vill göra det ännu rödare är det bara att dra på lite läppglans. :)

jag fortsatte även mitt fyndande när jag kom tillbaka i borås. i fredags gick jag ner på stan, h&m hade precis dragit igång sin sommarrea så där fyndade jag en kjol och ett linne för 75:-/styck. jag gick vidare till åhlens och köpte nya strumpbyxor vilket behövs samt ett diadem på barnavdelningen.. de har ju mycket finare saker där - och billigare!! det kostade bara 25:-. :D:D när jag gick därifrån såg jag att även body shop hade rea och tänkte "om de har den parfymen jag var där och tittade på senast på rean; då ska jag ha den!!" och de hade de! så jag köpte min japanese cherry blossom edt för bara 160 kr! så det var allt för mig. typ. väldigt mycket som hänt nu de senaste. fortsätter en annan dag, eller senare idag, efter att jag har ätit min gröt kanske.

puss <3

picknickfestivalen

igår var jag i göteborg och besökte picknickfestivalen med mina vänner. det var helt otroligt mysigt. jag kom dit runt halv sex, och missade därav de första fem akterna. men jag såg ju de som jag åkte dit för; emil jensen och almedal. det kan inte bli bättre!! efter att ha stött på mina vänner påväg mot apslätten så fixade vi pizza till mat och gick och satte oss på filten. jag hade köpt med mig kycklingssallad från ica, men de övriga glufsade i sig pizza tills de inte orkade mer. resterna gav vi till en tjej som gick runt och frågade folk om de hade någonting över. hon blev överlycklig. :D


här är anna j :D

här är anna p :D

här är adam. :D

här är angelica. :D

här är manne! :D och här bryter vi trenden med att namnen börjar på A. ^__^ vilket inte jag heller gör, eller siggi som tyvärr inte hamnade på bild för min kamera valde att dö litegrann (bara batteriet).

sedan sprang jag och anna p ner och tittade på emil jensen. här blåser några såpbubblor. fint

här är de. emil jensen längst till höger. minns inte vad hans duktiga akompanjatörer hette. :(

bugar och niger och säger tack. fin spelning ! <3

sedan slog klockan 21.45 och det var dags för almedal!! helt galet mycket folk som dansade.
jag ångrade skovalet, ballerinas, en del.. men dansade ändå!

jag fick min kameras batteri att fungera lite till, genom att värma det mellan händerna.. hehe. därav blev mina bilder under almedal lite hafsiga, eftersom jag bara sträckte upp kameran och tog en bild och stängde av kameran. det resulterade i ett par bilder där man bara ser halva almedal (från fötterna till midjan typ.) dessutom var det nästan helt omöjligt att fota under konserten ändå. så jag är rätt nöjd med bilderna ändå. :D
efter de slutade spela, drygt tjugo i elva, så skulle vi dra oss tillbaka mot spårvagnarna. jag missade sista tåget till borås och spenderade natten i göteborg hos hannes faster, åkte till borås idag runt halv tre. och nu sitter jag här och ska snart packa och sedan sova. imon drar jag till växjö!!

ses vi nästa år på picknickfestivalen eller? :)

puss