the ark @ liseberg, 25 augusti 2011

ja. då var det dags att publicera inlägget och bilderna som beskriver the arks sista konsert i göteborg. ever. det var deras sista någonsin i göteborg som sagt. de spelade på stora scenen på liseberg och det var magnifikt. jag har sett dem en gång innan och det var på arvikafestivalen. det var också sjukt bra. det var då timbuktu kom upp, iklädd midsommarkrans, och gästade spelningen. men denna spelningen var fenomenalt bra. inte nog med att de körde bra låtar som echo chamber, it takes a fool to remain sane, calleth you, cometh I, one of us is gonna die young, clamour for glamour för att nämna några (se resten här). det blev faktiskt väldigt intimt och göteborgskt när de sjöng känn ingen sorg för mig göteborg och man lurade sig själv med att tro att "tänk om håkan kommer och gästsjunger!", men så blev det tyvärr inte. sen var det himla kul att de spelade en snutt av deras version av panta mera. de avslutade sistnämnda låt med att säga "ja, vi var ju tvugna att spela den någon gång", man får väl bara anta att de inte kör låten i någon annan stad haha. avslutar med lite bilder nu då. det slutade med 97 redigerade, men så många ska inte publiceras haha. :)

nervösa minuter innan de släppte ner det enorma skynket som satt uppspänt över hela stora scenen.

de marscherar ut och rockar, alla iklädda i vitt. de använde nästan alla outfits från deras olika skivor. de briljerar.


de berör.


de showar.nu har de bytt om för första gången. på ryggen står det in lust we trust. så vi får väl anta att det är från den tiden dessa kläder kommer ;)


bandet hade skoj också. det bjöds på solon av alla bandmedlemmar.


ola salo pryder sig med gigantiska svarta vingar under andra ombytet. underbart!


han får bra kontakt med den uppvärmda göteborgspubliken.


det blev en hel del halvnaket också. ;)


klappklapp! och här vecklas vingarna ut till sin fulla bredd!


spännis? haha. här har vingarna åkt av i varje fall!


dags för sista ombytet! guldfärgade trikåer och fjädrar, kan det bli bättre?

hejdå. :( <3

korsar avenyn på rullskridskor

behövligheter, ytligheter, bekvämligheter. idag har jag packat ner mitt pick & pack. eller ja, det som jag hade med mig hem till föräldrarna över sommaren. på tisdag börjar allvaret igen, då drar första terminen på sista året på högskolan igång. det som inte packades ner var bland annat det på bilden (min lilla neccessär ;p) och kläder för återstående dagar. imorgon kör min snälla vän andrea upp mig, henne och all min packning till borås. då ska jag passa på att visa henne min lilla lya.

jag kan även passa på att berätta att inom kort kommer jag publicera mängder av foton från the ark-konserten! när de kommer vet jag inte. och det blir nog inte en bildbomb. jag kan inte lova varken det ena eller det andra. det jag vet nu är att jag har 174 av 292 bilder som är okej nog att bli redigerade, vad som händer med de får vi se inom en snar framtid.

nu däremot ska jag sova. vi drar iväg med bilen ungefär kl 11 imorgon. 
puss


macarons


pyssel

i torsdags fixade vi iordning kökspallarna hemma hos mina föräldrar. här kommer lite före- och efterbilder.

före

efter - finaste stjärntyget!

efter - nåt lilaaktigt tyg.

/lisa