magiskt - inte tragiskt

hela helgen har varit FABULOUS . för det första: håkan var superduper bra. saknade ramlar. men han spelade ju ramlar i scandinavium, så han är förlåten. och sällskapet var ju inte heller fy skam! tack så himla mycket! dock var min kamera inte min bästa vän igår. glömde att ladda batteriet innan vi stack så inga bilder på håkan iår.
efter håkan drog vi vidare till kajskjul 8 för att spendera de resterande timmarna av fredagen med att lyssna på loke, räfven och gå på 30-tals tivoli.
igår (lördag) så åkte vi in till stan (jag & plutten) för att köpa tekken 5, jag har precis tagit ner PS2 på mitt rum <3, och så fick jag kika lite efter vinterskor. på skofronten intet nytt. tips om snygga och hållbara vinterskor, ja tack!
och vad gjorde vi egentligen idag, vad kunde toppa de föregående dagarna? jo.. LISEBERG igen! men denna gången var det ingen konsert som lockade, utan evert taubes värld och balder. lite "fika" på burger king också. åh. dock fick vi stressa iväg för att möta upp min syrras inneboende (som bor i örebro nu) för att lämna lite saker... nästan helt i onödan.

och nu är det väl dags att sova. typ. fast jag vill inte sova själv. :(
puss!
bild från 7/9 2007

evil eye

har tråkigt på webbdesignen. varsågoda. gammal bild från när jag hade lugg.

löpare och peka till höger

idag var "alla" i MP3F funktionärer för munkebäcksvarvet. vi visade vägen för vilsna "löpare" i två timmar. det blev mycket skratt, roliga bilder och ont i armen för miriams del. vi blev dessutom filmade och intervjuade av två stycken från rörlig bild. läskigt. det var ganska skönt att slippa "springa" varvet iår.

imorgon blir det webbdesign, friskvård (YOGA!!) och svenska.
jippi!

puss

ps.
håkan på fredag!!!

wonderwall

helgen var mys. trots att jag fick spendera massa tid åt att skriva religion. två av hannes syskon var på besök, unn & david, och inte att förglömma jacob (unns pojkvän)! när jag var tvungen att skriva religion så spelade hannes, david och jacob red alert. och var lite grabbiga sådär. fick också sett på två filmer, dock ensam, nämligen harry potter & the goblet of fire och when a stranger calls. och jag var så löjligt rädd.. till den sistnämnda såklart. och det är ju hemskt att cedric dör. :(

älsklingen kommer ju ner imorgon också, för praktik, så då ska han sova över här!

(jag ska börja jobba på designen snart!)

puss. godnatt!

himalaya high

är helt förälskad i loka likes asia, speciellt smakerna himalaya high (vit persika & grönt te) och macau moon (hallon & litchi). litchi är en väldigt fin frukt som kommer från kina, frukten användes ett tag till skattebetalning.

här är alla smakerna <3

helgen har varit väldigt trevlig. i fredags påbörjade vi älsklingens shopping, som vi sedan fortsatte dagen efter. senare på kvällen kom jennie över och vi bakade kladdkaka och såg lite halvt om halvt på ice age 2. på lördagen shoppade vi lite mera och åkte till ikea - där jag shoppade kuddar! på kvällen hängde vi med siggi och spelade barngeniet. hannes vann, siggi kom två och jag sist. :(
och idag åkte vi på utställning på frölunda kulturhus och då åkte mamma med också. sedan gick vi till indiska, för jag skulle visa mamma vilken väska jag vill ha.. och nu har hon gått med på att betala halva :)
efter det åkte vi hem och käkade lite och sedan for vi in till stan där vi fotograferade lite. och så träffade vi johanna. tog 60bussen till redbergsplatsen och köpte godis, hängde lite i maggas lägenhet och lämnade av älsklingen på tåget.

nu sitter jag här och ska väl bege mig till rummet och se på hål i väggen som börjar om en dryg timma. efter det kommer ju på spaning med bridget jones, får se om jag orkar se den.. annars ska jag väl sova?
ska upp tidigt, har ju faktiskt en tid att passa imorgon. ska befinna mig utanför scandinavium kl 8.15 på morgonen imon.

puss på er!

såhär ligger det till...

detta är bara en tillfällig layout på min blogg. för dum som jag är råkade jag byta stilmall i skolan och det gick inte att återvända. jag hade ju specialdesignat en stilmall ju. är så arg. eller. jo, jag är arg på mig själv.
om du är en vänlig själ får du gärna göra en design för mig. men jag ska göra en ny design typ om en vecka, när jag har tid och ork.

puss på mig själv, verkligen... NOT!

happy happy!

beställde lite kläder från hm nyss. mums! blev två par strumpbyxor, en cardigan och en söt liten pyjamas. <3 de kan ni se här!

idag var en mycket givande dag, gympa = basket och badminton ( vi var typ sju pers på gympan), religion = diskussion på det jag inte hade läst (gick bra ändå) och så var vi på frölunda kulturhus på fotoutställning. tack vare utställningen kom jag hem 45 minuter innan jag slutade! :)

idag blir det att glo på top model och sedan vem kan slå filip & fredrik?

imorgon blir en pinsam dag.. vi ska gå stavgång på friskvården. på webbdesignen ska vi göra en egen hemsida, måste alltså komma på ett tema till imon.

puss! <3

3/9 = <3<3<3

idag firar jag och min plutt tre hela år. helt underbart, hade helst av allt velat vara där - men är ju mitt i skolan (dessutom firade vi dagen i förskott i lördags)

vad kan vara mer passande än en pussbild när man firar tre år?
tagen vid eriksberg, göteborg.