new hairdo!

min snälla syster fixade håret på mig igår. flätade fyra inbakade flätor istället för en riktig sidecut. när jag tvättade håret idag så gick den översta flätan sönder... så nu har jag 3 stycken bara. men har dragit tillbaka det håret och satt fast den med en hårnål. såhär såg jag ut idag, när jag blev fotograferad av camilla;
hade på mig svarta kläder idag (shorts, strumpbyxor och kofta). och så var mina läppar och naglar röda. :)
& fina knappar på koftan.
nu är jag superhungrig. ska ta mig något att äta nu.
annars så väntar jag spänt på att camilla ska framkalla rullarna, vilket kommer ta ett tag - men ändå! så himla spänd. superkul var det att bli fotograferad i alla fall. en helt annan känsla än att stå bakom kameran. att det dessutom var analogt var himla kul.

circus sale

idag hade jag en finfin dag (men den har gått lite för fort! :(). vaknade tidigt & rastade min systers hund för sista gången. åt frukost och städade upp, packade och krattade undan allt det klippta gräset och slötittade på tv. blev hämtad runt 11tiden och så körde vi ut till frölunda. efter att ha varit hemma x antal timmar, åkte jag till stan och träffade sigge. vi gick med raska steg till circus sale!

här är mina fynd;

+ ett svart linne som jag hade på mig under fotograferingen. ;P

en rosabeigecreme-färgad tisha med alice i underlandet-tema. :)

fina monkisar som hoppar runt bland cupcakes, origamifåglar & glassberg. (lilablåvitsvart)

likadan fast rosalilagråsvartvit.

& så det svarta linnet & tröjan som är underst på den andra bilden. allt som allt gick det på 180kr. lika mycket som en tröja kostar nypris.


johnossi-giftvå gif-animationer som jag gjorde idag för en kursuppgift på sommarkursen jag läser. :)