överlevnadstips?

hemtentor är inte riktigt min kopp med te.
men jag överlever nog. tips?

jag lever


men jag kanske inte gör det om ett tag. vem vet. fyfan för hemtentor säger jag bara.
dessutom blir det inte bättre när man _missar_ att anmäla sig till salstentan. damn.

JAAA!!

godkänt på grupparbetet. kan det bli mer awesome?!aaahh..

nu är det 3e gången jag vaknar upp från hemska ljud.
första gången var i fredags kl halv åtta då min granne ovanför satte på världens dunka dunka-musik.. samt att hunden deras började skälla som bara den. och tillslut när någon gick ut med den stackars hunden; då började den skälla typ utanför min dörr.. och när de skulle gå in igen då hade personen som fortfarande var kvar i lägenheten på musik så han/hon hörde inte när den som hade varit ut med hunden knackade; då började han skrika "SLÄPP IN MIG!! ÖPPNA DÖRREN!!!!". u n d e r b a r t ! (måste tillägga att jag var ledig, men hade tänkt gå upp och tvätta - men orkade inte... och då vaknade jag av det här istället, woho!)

andra gången var dagen efter, sov ganska länge (hade varit på studentpuben dagen innan och var hemma kl halv 4 drygt.) så sammanlagt sov jag väl 6 timmar. (alltså till kl 10). då är det grannarna ovanför igen; och denna gången bråkar de som inni bänken!! skriker och har sig. och hunden skäller som vanligt.. usch. inget roligt uppvaknande där inte. tycker seriöst synd om hunden..

tredje gången var idag!! fast det räknas kanske inte som uppvaknande; eftersom jag somnade om igen. men detta var det mest jobbiga fallet. tänk dig att ligga och sova lugnt och skönt och helt plötsligt hör du ett ljud som påminner om en grävmaskin.. wtf tänker du! och så försöker man somna om.. icke sa nicke.. men tillslut försvinner det... och man somnar näääästan om tills det är en idiot som börjar skotta snö manuellt. för det visade sig vara snöskottningsmaskiner som härjade villt nere på gården. fyyfan tänker jag och går upp för att försöka stänga fönstret.. helt lam och svag i armarna får jag inte stängt det och måste väcka hannes för att få det stängt.. då blir det relativt tyst.. och så för att man är så nyfiken kollar jag på klockan.. tänker väl att den är väl 8 kanske, det är väl rimligt. nej då. inte. den var 3:48!!! alltså. typ kl fyra. vad håller de på med?! är de sjuka i huvudet? jag somnade av ilska.

nu hoppas jag att det inte inträffar någon mer händelse i den här stilen.. på väääldigt väldigt länge.

tack för mig. och förlåt att jag skrev så värst mycket. men kul om ni läser allt iaf. (kommentera isf!! :D)

puss.