on the train
såhär kan en helt vanlig tågfärd mellan uddevalla - göteborg se ut... fast inte alltid..

yeeey!!


ååhå. nu är det julafton imon.. och jag fick godkänt på salstentan!!! ååh. jag älskar det. nu ska jag bara få g på omtentan (salstenta den 8e januari), grupparbetet, hemtenta och säkert något mer.. hah :D PUSS på ER!

wah..


just nu är allt lite snurrigt (därav min fina assoscierande bild).. vet inte om jag är sjuk, men är i stort behov av att sova vääldigt mycket, hade planer på att stiga upp tidigt idag (redan halv åtta) äta och sedan dra iväg till en second hand.. men jag orkade inte. så jag sov till 12. och märkte att jag var helt öm på höger sida av halsen. men ingen halsfluss, det gör inte ont när jag sväljer. bara när jag rör huvudet upp eller åt sidorna. >___< kan inte fokusera på skoluppgiften som ska in på måndag heller. men det blir väl att åka till skolan imon och tidigt på måndag.. eller nåt. eller juste. vi har ju föreläsning på måndagen. den ska vara inne klockan 12.. åh. jag fattar ingenting. ungefär så känns det just nu.

på fredag åker jag hem till göteborg. åh. det ska bli så skönt. köpte en "påsväska" för att kunna få plats med allt man kan tänkas behöva under minst två veckor. måste åka tillbaka till borås vid den 5:e januari.. för att arbeta med grupparbetet och min omtenta.. och mina lärare har precis insett att de krockar! heja heja.
så förhoppningsvis flyttar de på omtentan.. det hoppas i alla fall jag på.

puss. (eller inte, ifall jag är sjuk.. ;P)

godkänd på omtentan!!! <3

tänkte bara berätta det.

god jul!


glädjehopp


hoppade av glädje en dag. och den dagen kunde varit igår. för fy bubblan vad kul jag hade igår. tack alla fina godingar för bästaste knytkalaset ever. även fast det blev mer middag (kebab/pizza! <3) än kakor. nu kommer mitt sockersug i alla fall att vara fullt till bredden veckan ut. haha. nästa stopp; 20årskalas i januari! puss <3