söndagsmys - ett foto i "timmen"

igår, söndag, försökte jag dokumentera så mycket av min dag. det resulterade i dessa bilder.
12.00 - frukost efter att ha segat i sängen. efter frukosten promenerade vi bort till knalleland för nu hade äntligen affärer öppet. spelaffären var vårat mål. men det blev lite andra butiker också. :)
15.00 - hemkomna från stan efter att ha besökt emmaus, mediamarkt, elgiganten, ica, gamestop för hannes del, lindex & kappahl för min del och en snabb tur på gina tricot. det ni skådar på bilden ovan är mina fynd. 5 skivor för ~200kr och två par strumpbyxor för 60kr.

15.30 - nu var maten färdig och det var väl tur, för vi var jättejättehungriga.
22.00 - kvällsmat! jag ville ha våfflor med sylt & grädde, men grädden hamnade i toan för jag gav upp efter en halvtimmes vispande. jefla skitgrädde. :(

midsommardagen

min midsommardag spenderades till mesta del inomhus, eftersom ingenting i borås hade öppet förutom ica typ. vi gjorde olika saker; lagade mat, såg på tv, åt mat, såg på high fidelity och sådär. men innan vi sov spelade vi kort. det blev några rundor skitgubbe och två varv poker. efter turades vi om om att gissa "svart/rött" med hela kortleken. jag började och fick hälften rätt och hälften fel.


min fina kortlek med filmisar som motiv.

bland annat fina audrey hepburn.


och svenskorna greta garbo och ingrid bergman.


eller varför inte james dean & birgitte bardot?

puss <3


pottermore


väntar med spänning!!

jönköping [15-19/6 2011]

det blev en långhelg i jönköping! möttes av en superfin solnedgång och jag blev lite ledsen över att den gick ner så fort. vi, jag och min sötnöt, försökte ta oss ut till andra sidan (närmare vättern!). men vi blev stoppade av tåg och att den gick ner snabbtsnabbt. så detta är enda vettiga bilden. och den är "lite" redigerad. men det kändes så konstigt att ladda upp två, nästan, oredigerade bilder jämte en redigerad. så ja.


här är originalet;


min sötnöt var också finfin, nyklippt dagen till ära.


& på väg hem till honom, så möttes vi av denna vackra balkong! det var den enda balkongen på hela längan som hade blommor.


lite iphone-bilder också;

här är en lite mer "rättvis" bild av hur det såg ut. :)

såhär såg jag ut en av dagarna.

med tillhörande ben

någon som vet vad detta är? tyckte den var fin iaf! <3

vi avslutar dagens inlägg med en på min andra hälft som spelar på sin nya gitarr. <3 (smygfotografering med iphone på ljudlös is the shit :D)

iphone-bilderna är redigerade med appen shakeit lite. det är gratisversionen, det finns en full version också. men snål som jag är... :P (fast jag försökte faktiskt köpa hipstamatic häromdan, men man behöver ha typ credit card och det har inte jag... än!) innan hade de fina polaroidramar, men dessa går också bra. fast de är inte lika fina som dessa bilder jag laddade upp för ett tag sen.