mitt rum ur fånen.

tänkte visa tre panoramabilder på mitt rum som jag fotat med appen DerManDer. (den var gratis för ett tag sen) den första bilden är på mitt vardagsrum/sovrum. sitter i soffan när jag fotar & det är där jag sover. andra bilden är på min kokvrå & mitt skrivbord. brukar dock inte plugga där utan i soffan pga att stolen är sjukt obekväm haha. den tredje bilden är också på mitt vardags/sovrum men adventspyntat! :)


dagens outfit dårå.

allt, utom mina tights och halsband, är second hand.


blekning av hår

blekte håret i onsdags (bättre sent än aldrig!) med h&ms egna blondering. det gick bättre än väntat! resultatet är så fint så och jag älskar att använda flaska istället för pensel. dock lite svårt att få ut allt medel, men det löste jag genom att klippa flaskan i två delar. :p har tyvärr ingen bra förebild men hade lite gula toner i håret samt 2 cm utväxt kanske? här är ett kollage med en efterbild & en bild där jag har blekningen i. ^__^


babuschka!

äntligen äger jag en finfin babuschka. inköpt i stockholm förra helgen på hötorgets marknad. extra kul var det att få hem en rysk souvenir när de varnade för rysskylan då! var tog den vägen? det är i skrivande stund 10 plusgrader i göteborg (enl. väderappen på iphonen). nu såg jag att det var 3 plus i stockholm. så okej rysskylan kommer kanske dit först? puss


hemma.

saker jag gillar med att vakna upp hemma hos mina föräldrar:

• sovmorgon
• titta på tv lite var som helst till frukosten
• fågelkvitter istället för brummande bilar
• och badkaret. som jag ska använda nu när alla andra är borta. :)


ny kamera!

eller är det en kamera?

ne. det är ett iphoneskal förstås. ^__^

igår.

tog det hyfsat lugnt för att se om huvudvärken vill försvinna. tyvärr verkar det inte så. det resulterade i ytterst lite pluggande. här kommer bilder som representerar min gårdag. har använt appen picframe för att göra kollaget. :)
image description

i had a bad day.

eller flera dagar egentligen. har haft sjukt ont i huvudet i minst 2 dagar. är säkert pga stress. men det är så sjukt jobbigt. enda gången jag inte har det är när jag ligger still eller sitter. men det kan man inte göra hela tiden & när jag väl reser mig så bultar det på. min plan är iaf att sova länge imon (bytte t.o.m tvättid) och sedan äta & dricka ordentligt. ska även underhålla mig med plugg, tvätt & färgning av hår. tänkte testa h&ms egna blondering imon. får se om det är nåt att ha. :)
nej. nu blir det sängen. najti. puss