<3

en hel skolvecka har gått och jag är inte alls pepp på detta läsår. inte ens pepp på att fota, speciellt inte den första uppgiften som ska vara klar på tisdag. men det går nog bra ändå. i helgen har jag och min sötis firat våran upcoming treårsdag (3/9) i förväg - samtidigt som vi firade min systerdotter liljas födelse (igår runt klockan sex på morgonen). så nu är jag moster! känner mig riktigt gammal, haha. vi har också hunnit med att gå på rävfarnas afton & det var helt underbart, vi ska gå nästa månad också. helgen har i vilket fall varit underbar och hoppas på att veckan blir det också.

puss!

final countdown

skolan börjar på fredag kl halv nio. tydligen har skolan upprustats, alla salar har flyttats utom fotosalen (yes!) och ja, vi får väl se hur det ser ut. ska ta det lugnt nu i tre dagar, på onsdag ska jag till stan och handla block och en kalender, typ. undra vart mitt pennfack är.. hoppas det inte är borta bara. på fredag är det upp till uddevalla igen, sen på lördag kommer min familj upp och äter och hittar på något utomhus. sen på söndag är det kalas!

tips på någon bra film, kanske att se någon dag i veckan, i kväll är det ju sex and the city! köpte den andra säsongen av desperate housewives idag! för hundranittionio kronor. puss!

bjuder lite på blandade bilder:

tårtan från festen vi hade helgen efter midsommar!

vy från påarps sandstrand ut mot danmark(?)

vy från samma strand fast åt andra hållet

take me away to a better place


åkte tåg till halmstad

hängde lite på stranden

men mest målade vi på detta hus

vi hade olika rum; här bodde hannes!

här bodde jag!

vi hängde lite mer på stranden och kastade lite sand.

var med kossorna lite. se deras fina elvisfrisyrer. [hannes fotar]

vi sa hejdå till kossorna och gick in igen.
sen åkte vi hem & for iväg på bröllop några dagar senare!

puss

upcoming: GÖTEBORGS KULTURKALAS

ja, nu är det fest i göteborg från tisdag till söndag! kom och parta med mig. haha. :D

tisdag:
miss li på götaplatsen kl 18.30
brew house:
kusowsky: 19.30
firefox AK: 20.15
alice in videoland: 21.15

onsdag:
JEERK på kungstorget kl 22-23

torsdag:
på götaplatsen

takida 19.15
backyard babies: 20.45

fredag:
kungstorget:

timo räisänen: 22:00-23.30

lördag:
stadsbiblioteket:
Johan Lindblom från Cirkus Miramar: 16.00-16.30

söndag:
kanaltorget/bommentältet:
kalle haglund, poetryslam: 17.00-17.40

working-girl

hm. ska städa ur den sista lådan [har städat 14 lådor, 15 med den sista, idag!] rensat kläder, slängt onödiga prytlar som bara tagit plats, bytt ordning bland mina byrålådor med kläder i. såg också moto boy på sommarkrysset, det var finfint. efter jag rensat den sista lådan så ska jag spela the sims 2 tänkte jag. :)
puss

space invaders!

mitt rum blev invaderat av fem stycken spindlar och en vårtbitare igår! jag är sjukt rädd för spindlar, oavsett storlek, och för att inte tala om gräshoppor och vårtbitare. jag dammsög upp spindlarna och jag var tvungen att döda vårtbitaren.. eller inte tvungen, men jag kunde inte sova med tanken på att den skulle hoppa omkring i mitt rum.

när jag vaknade imorse fann jag ännu en spindel i mitt rum. jag hoppas att det inte börjar regna. ska städa mina lådor snart. ska bara skriva detta. och kolla någonting annat. minns inte riktigt. men något.

puss

tikkle me

os-invigningen var pampig, såg ni? söta små kineser som var iklädda finfina kläder. snart ska jag krypa ner i min nybäddade säng och känna mig avslappnad. jag har ju spenderat dagen med att städa hela rummet [inkl. dammtorkning och göra rent spegel + tv] dessutom har jag flyttat ut en stol så nu har jag lite mer yta när man kommer in i rummet. frågan lyder nu: ska jag ta tag i att göra ordning alla lådor imorgon?
kanske. får se.
nu ska jag upp och borsta tänderna, sedan hoppar jag i kojs och läser lite, kanske spelar lite patiens. och lyssnar till detektivbyråns ljuva toner. köp deras ep. ni blir inte besvikna. annars kan ni kika här.

i got carried away

nu har man sett sex and the city-filmen, den var bra trots det att jag inte följer serien. däremot är jag inte så himlans bra, är sjuk som bara den. förkyld och ont i hela kroppen, när jag vaknade imorse hade jag en stor klump i den. har druckit typ 1 liter vatten eller mer under filmens gång.

sen tänkte jag att jag kan passa på att berätta lite om emmaboda.
det var kul, roligare på kvällarna än dagarna, människorna var inte så pjåkiga de heller ( en del trevligare än andra ). och jag tror nog att bästa spelningen var den kortaste: kristian anttila. sen såg jag ju andra bra band som; justice, alice in videoland, billie the vision & the dancers, thermostatic, moto boy (som förövrigt spelar på sommarkrysset på lördag), markus krunegård, lite av those dancing days, doktor kosmos (ända till alice började), lite the knife-kopia a.k.a zeigeist, almedal och detektivbyrån såklart. en liten rolig information är att både detektivbyrån & kristian anttila har spelat på min skola :)

jag kom hem med (förutom min packning som jag tog med från göteborg: en grå/svart randig skjorta (från röda korset; 10kr), detektivbyråns ep 60kr, almedals singel "A" 10kr och thermostatics singel gratis! den sistnämnda fångade jag i publiken - är superduperstolt för det är första gången jag fångar någonting i publiken!

så om det är någonting ni undrar (förutom när alla bilder kommer) så är det bara att fråga! puss

divided


mmm. shoppa med mig? (fast jag har ju inga pengar, egentligen, men ändå!)

home sweet home

nu är alla mina sommarlovsplaner slut. eller, jag ska ju gå på kulturkalaset som typ börjar om någon vecka. sen ska jag vara utan hannes i en hel vecka, när han åker till berlin med sina polers.

är tillbaka från emmaboda nu också, helt klart en bra festival - men nästa år blir det faktiskt arvika! var på många konserter, men vissa fick man gå ifrån pga det dåliga upplägget av schema (visst, ingenting började samtidigt - men...) och på grund av dålig soundchecking som tog typ hundra år?

bilderna kommer upp när jag fått ordning på allting och typ samlat alla mina bilder på samma ställe , som det ser ut nu har jag de utspridda på 3 olika datorer.

puss