<31 dagar

ja, snön har fallit.. humöret likaså. men ja. det är bara tre & en halv vecka kvar i skolan. jag överlever nog med min älskling, kameran, desperate housewives och ugly betty. dessutom skulle allting inte vara detsamma utan mitt och jennies projekt. <3 & vissa tisdagar blir en gnutta bättre än alla andra. de som jag spenderar hemma hos siggi i hennes soffa. visserligen har det bara hänt en gång. men fler kommer det väl bli?

mindre än en månad till julafton.
imorgon, efter promenaden eller innan, kommer en smygtitt på mitt projektarbete. för er nyfikna. vilka de nu är.
nu blir det mat!

puss <3

nej allting är finfint. jag mår bra, jag är bara hungrig. ^_______________^

plöh plöh plöh, typ.

ja, alla har vi något ord/läte/mummel vi utför när vi koncentrerar oss, inte har något bättre för sig eller bara känner förrre. som han från stockholm. han lät "plöh plöh plöööh" när han letade efter någon blixt. över telefon. fast, det var inte jag som pratade med honom förstås, utan min handledare på praktiken.

i måndags var det match! jag fotograferade på ifk-matchen. fick alltså gå in gratis och se alexanderssons sista match på ullevi. det var himla trevligt! satt med en fet canon, minns inte vilken, och ett fett objektiv på 400mm fast. ganska begränsat men najs. daniel skickade med 3 av mina bilder också. tyvärr blev inga publicerade.
får se alla bilder om två veckor, eftersom daniel är på semester nu, och då blir det kanske lite uppladdning.

var på vattengympa idag & det var hur jobbigt som helst. orkade knappt hålla i hundarna på promenaden idag. dessutom trampade jag i bajs med mina nya skor. helt ovärt.

nästa vecka är det nationellt prov i svenska b. jag dör lite. och ja. jag är himlans trött. på allt, på skolan mest.
fast jag har praktik blir jag stressad av skolan. & den himlans studentmössan som ska beställas. attans. 499:- åt intet typ.
puss!!