ensammast i sverige

idag har det hänt massor. började dagen med att försöka få upp älsklingen halv elva, utan resultat. gick upp & gjorde frukost och han kom upp en halvtimme senare. vi gjorde oss i ordning & drog in till botaniska trädgården. där gick vi runt & fotade lite och innan vi gick ut träffade vi en jättesöt katt! på botaniska besökte vi också sköldpaddorna, SÅKLART <3, men vi kunde inte stanna så länge p.g.a huvudvärk & hungriga magar.

vi satte oss på ettan mot järntorget för att sedan byta till trean, vi hade nämligen tänkt äta på avenyns burger king. men så långt hann vi inte för det låg ju en burger king mitt framför näsan på oss!
när vi käkat upp våran mat gick vi ut mot bushållplatsen för att ta 60bussen mot redbergsplatsen.. vi missar den precis & tänker att vi ska göra en snabbvisit inne på expert.
& när vi är påväg in i affären hör vi någon ropa: - HANNES!
både jag & älsklingen vänder oss om och möts av hannes kusin emma!
vi ställde oss & pratade en stund & missade yttligare en buss.
efter ett tag så började vi gå över vägen och hon gick åt sitt & vi gick äntligen på bussen. :)

väl hemma hos hannes faster så satte vi oss framför tv:n och åt lite godis (ih, maggan har alltid godis hemma >_< lite dåligt eftersom både jag & hannes försöker sluta äta godis..)
efter drygt en timme kommer hon hem & vi sitter och tittar lite på tv, hannes lägger sig i badet och jag beslutar mig för att jag kanske ska åka hem runt sju-snåret.

& nu är jag hemma, redo att snart lägga mig och sova.
I wonder what we're up to tomorrow..

NATTI :*
ps. bilder kommer i sinom tid! [det var bara hannes som hade kamera med sig, min var på laddning] .ds

jag blev visst utmanad ;O

reglerna är:
1. länka till den som utmanat dig.
2. berätta 7 sanningar om dig själv.
3. utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. lämna ett meddelande till dem du utmanat i deras blogg eller maila.

jag har blivit utmanad av natalia

jag...
... biter tyvärr på naglarna - men försöker att sluta för det är ju så vidrigt äckligt. >_<
... är en oerhört dålig förlorare när det gäller spel/tävlingar
... har ansträngningsastma
... kan inte sova i en obäddad/smutsig säng [smutsig = smulor överallt]
... var allergisk mot jordgubbar när jag var liten
... samlar på sköldpaddor [alltså, inte riktiga - utan i plast, keramik.. you name it!] & är uppe i 3 st!!
... tittar alldeles för mycket på teve.

jag utmanar de som känner sig manade :)
[ni får gärna skriva en kommentar på detta inlägget om ni har gjort utmaningen]

farväl jupiter

LARS WINNERBÄCK ÄR MIN GUD.
det var en underbar kväll igår på lisebergshallen i göteborg. visserligen tyckte jag att han spelade för många nya låtar i början, men det jämnade han snabbt ut med många gamla låtar. han gjorde dom också lite mer intressanta genom att använda sig av de "nya" instrumenten (t.ex mandolin och fiol). det som glädde mig ännu mer var att det nya bandet som han har med sig på denna turnén inte bara innehölls av nya personer, utan det fanns två välkända ansikten från hovet. nämligen anna stadling & johan persson.

& för att inte glömma; förbandet abalone dots var inte så pjåkiga. klicka på länken om ni vill lyssna! :)

vill ni läsa vad gp:s rescensent christian egefur tyckte? klicka här.

EIEIIWIIDI

IMORGON SMÄLLER DET! <3
& winnerbäcks hemsida är way much nicer now!
tar tillbaka det som jag skrev i ett föregående inlägg - men den såg hemsk ut då! :(
tror han förstod detta & ändrade den  :D jippiiie.

vi var som körsbär

image141
jag är så lycklig med dig <3


RESTENJÖVAKFRoj.doc

alltså. kan inte bara s.v.e.n.s.k.l.ä.r.a.r.e.n dö? >________________________< jag hatar upplysningen, jag hatar voltaire, jag hatar candide, jag hatar optimismen..
usch vad jag hatar. kan vi inte bara spola fram tills fredag? hoppa över den gråa, tråkiga torsdagen som ändå ingen gillar. sorry!

idag har jag haft matte det är stört jobbigt att det är prov veckan efter lovet & jag vet att jag inte kommer minnas det som jag borde minnas när det väl är dags att visa kunskaperna.
jag har också sett på meninglösa program bara för att fördriva tiden liksom.. såsom ER, americas funniest home videos, NCIS och annat skit..
dock var det roomservice idag & de var på öland och gjorde en bröllopssvit på ett pensionat.
& på vänner idag så friade chandler till monica.

2 days 'til friday, lars winnerbäck & älsklingen kommer hit <3

[apropå namnet: mitt arbete till svenskan heter så.. ja, jag ska ändra det.]

när jag faller orkar du för två?

jag är HELT slut i hela kroppen, sinnet och ja.. allting. jag satte mig i min broders rum för att se på lite tv och räkna matte typ.. men jag kunde liksom inte sitta för det värkte jättemycket i ryggen. sen när jag väl försöker sitta rakt så gör det ännu ondare..
skall inte klaga mer.. nu ska jag lägga mig i sängen och sova lääänge.. eller ja, inte särskilt för klockan tickar snabbt. jag har i alla fall tvättat två maskiner idag, tagit ett välbehövt bad & fixat ordning i köket efter middagen..

längtar tills fredag <3
& jag fick reda på idag att jag, hannes & hans systrar skall besöka djuren på nordens ark på lördag! wihoo! det blir alltså till att fota massa djuur. :)

hoppas alla haft en bra dag! :*

jag har trampat upp stigar där gränserna går

image139denna veckan ser seriöst inte rolig ut - jag har läxor varje dag.. och som inte det vore nog så måste jag plugga på lovet OCKSÅ. det enda som kan glädja mig är att det är lars winnerbäck på fredag.. och jag längtar, jag menar.. kan man få en bättre start på höstlovet? <3
det känns som det var år sedan jag beställde biljetterna.. & det betyder att det inte alls är lång tid kvar till kent heller - shit. & sedan är det manson... och helt plötsligt blir det jul... nej, nu ska vi inte gå alltför långt fram i tiden!

det jag har att 'roa' mig med i veckan:
engelska glosor - tills imon
samhällsläxa om linköping kommun på ett A4 - tills imon
matteläxa - tills på onsdag
♪ svenska ta reda på fakta om voltaire & upplysningen - tills torsdag
♪ foto försöka hitta en bild med bra ljussättning - tills fredag

the greatest thing you'll ever learn

image137is just to love and be loved in return.. ja det var ju moulin rouge i onsdags. åh vad jag älskar den filmen!
& mina tankar om att jag skulle bli sjukare idag för att jag hade för lite kläder igår stämde korrekt. sitter här med jätteont i huvudet & lite snuvig och har iskalla händer. men detta ska icke hindra mig för morgondagen.

planer:
åka in till skolan & ha lite expo - måste öva snabbtext
efter det hämta jennifer & fota bildreportage med henne! (:

KRAM :*

fleur de lis

image136& på det nya albumet är berlin min favorit. hela soundet, texten & just vad den handlar om är väl att den gör den så bra. lite halvt trallvänlig & orden sätter sig direkt. direkt in i hjärtat på något vis. jag ångrar att jag hållit detta i hemlighet i så så många år. förlåt.

jag känner mig hyfsat mycket bättre idag, dock var det lite dumt av mig att ha tunika & tights när jag börjar bli frisk igen. men what the heck, det var ju SOL idag.

sitter framför den bra datorn nu, hah, och jag redigerade bilden här brevid nyss. och så ringde min syster & undrade om jag ville gå på teater - men jag måste verkligen läsa ut min bok idag för den ska vara klar imon. så jag vart tvungen att tacka nej.

det luktar gott - för mamma håller på med maten och lillasyster dukar. tydligen blir det oxpyttipanna..
bänkar mig framför teven klockan åtta för
roomservice och lite senare så är det
fråga olle & myggan. :*

höst på min planet

the stars will cry the blackest tears tonight

nu sitter jag här & har precis druckit upp mitt te - jag & mamma ringde till ida & grattade henne nyss eftersom hon faktiskt fyller 20 år idag. ska dra & borsta bisserna snart och det exxxxxtra mycket, eftersom jag ska till tandläkaren idag och de ska fota mina tänder :D

& det är text, samhäll & engelska som står på dagens schema idag. efter skolan blir det att åka direkt till bengans, tror jag? och jag hoppas att hannes kommer ner idag också.. <3 annars blir det inte lätt.

ja ja. ha det bra allesammans ! :*
image133


låt oss bli dom som försvann

sjuklingar har jag & älsklingen varit i helgen. vi har sett på lords of dogtown - skitbra film SE DEN! -, spelat supernintendo, fotat,sett på idol + ätit chips och sovit.. men det lätt bästa med helgen var att jag gjorde någonting jag aldrig trodde jag skulle våga... JAG GUNGADE!! på deras gunga utöver vallen!

nu sitter jag här & dricker varm choklad, men som är mer jummen nu, och ska snart in i mitt bombnedslag till rum & plugga samhäll.. men jag skiter faktiskt i hur sverige styrs, ursäkta..

hoppas ni haft det bra! :*

ps. jag hämtade ut mina kläder från H&M i fredags också. dock så hade någon smart person felpacketerat min klänning & en utav två BH:s.. så jag måste skicka tillbaka + att tröjan hade jäävligt smala armar.. men annars vart det bra!
image127

jag ska ta mig i kragen någon dag & göra ny design på bloggen - jag lovar - men jag behöver hjälp? anyone - besides me? känns jobbigt med allt. känns jobbigt att jag har samhäll tills imon. känns jobbigt att jag inte läst ut någon av böckerna. fuck off and die :(

jag längtar tills jag bara får vara med dig, dygnet runt, twentyfourseven. jag älskar dig <3


thursday I don't care about you

jamen snart är det i alla fall friday [I'm in love].. men jag har gjort ASPELUT ingenting idag.. jag känner mig sjuk & vet nu säkert att jag har fått en sådan jobbig förkylning - för näsan bara rinner.. ):
jag tror torsdagar har blivit en sådan dag som jag bara vill skita i.
speciellt eftersom jag måste gå upp 05:50 [eller, i alla fall ställa klockan på det] och åka till skolan när det fortfarande är mörkt. & idag var det både kallt och mörkt. isch! >__<
hade naturkunskap a (bläää), sedan lånade jag en kamera och sista lektionen var en tråkig svenska b lektion.. alltså hur ska vi ORKA stå ut två år?

sedan när jag skulle åka hem var busschauffören knasig & åkte bara förbi en hållplats. och när en tant frågade varför han gjorde det & varför han körde så fort svarade han:
- jag kör lagligt och jag vet vad jag gör
heller att han vet.

nu ska jag snörvla ner på mitt rum & leka med D70:n som ligger på min säng och väntar på att bli ompysslad! ska ringa älsklingen också, samt dricka te!

PUSS :*

tuesday's grey and wednesday too

har just varit ute på en höstpromenad med dessa två

sorry för den inte så bra bilden på jackie (t. vänster) hon har svåra problem att sitta still när jag vill ta kort på henne, även fast jag under denna fotografering använde blixt.

just nu är jag riktigt sugen på varm choklad med grädde & marshmallows <3 men tyvärr har vi varken grädde eller marshmallows - bara oboy & mjölk. kanske ska ringa & fråga mamma och pappa om de kan köpa marshmallows? med vidare eftertanke så tror jag att jag skippar det för jag klarar mig naturellt.

anyway, nu ska jag dra mig från datorn och kila ner & hämta läxböcker. dags att göra naturkunskapen  och hitta på lite fler frågor till min intervju. >_<
sen ikväll så blir det roomservice [20.00], kanske fråga olle [21.55] och myggan [22.25] som förövrigt ska få en sista chans idag - om det inte är roligt idag så ska jag sluta se det. punkt slut.

kanske skriver mer senare. ;*

I'm afraid to be alone

ännu en dag har gått med bara slappande.. men man kan ju inte göra saker heeela tiden, eller hur? idag har jag faktiskt hunnit med att bleka min vita skjorta och voila - fläckarna är borta!
helt fantastiskt, nu ska jag bara få ordning på manchetterna för de är rysligt fula. men sen är det dags för att vara lite finklädd, med skjorta & slips och sånt där.

desperate housewives var rysligt bra idag! jag längtar faktiskt till nästa avsnitt. undrar hur det ska gå för tanten! (jag har svårt att komma ihåg namn >__< speciellt stavningen)

men
nu ska jag gå till sängs för att vila upp mig för min väldigt jobbiga dag imorgon, not.
för er som inte vet har jag bara en lektion, vissa säger lyx & andra säger orka? jag vet inte riktigt vad jag säger.. men än så länge har jag inte lidit av att ha en lektion mitt på dagen.

godnatt på er! :*

merci for being you

haha. satt & tittade på thats 70's show och så kommer den där rutan upp med nästa program... och snacka om att jag blev chockad! just nu går dawson's creek på 3an..
alltså, det programmet är ju sjukt gammalt eller i alla fall 9 år gammalt.

anyway, vi ska tydligen äta hamburgare & pomefrites idag.. jag vill ha variatioon ._____.
trött på att äta samma saker varje vecka.. men ja, om jag inte säger vad jag vill äta istället så lär det väl inte hända någonting. det var just den tanken som slog mig när jag åkte från stan idag;
när man flyttar hemifrån måste man komma på vad man vill äta..
auwh. tur att det är ett tag kvar i alla fall..

PUSS :*


balladen om konsekvenser

daugava har spelats flitigt sedan klockan åtta och nu ska jag sova snart. jag tänkte bara passa på med ett sista meddelande. jag har tagit mig i kragen, trots att det gick emot mig hur mycket som helst, och gjort engelskan nu. dessutom redigerade jag lite på en bild från norrköping. (:
image123
originalet till höger, fast spegelvänt... ^_^

om du lämnade mig nu

har börjat fatta tycke för den låten nu & för albumet med för den delen.. men väldigt sådär höstdepp vilket kanske inte är så bra. jag vet inte, men det kanske slår ut allt grubbel, allt jobbigt jag distraheras av... så jag kan göra det jag ska?
idag åt jag för många kanelbullar... & jag ska även göra som rebecka; sluta äta godis >___<
men jag säger inte när.. men snarast!!

ja ja. ska skriva engelska nu, försöka få ihop något hyfsat i alla fall.
sen får det gå som det går imorgon på EXPO:n...

ha det bra allesammans *^_^*

kanelbullens dag!

image122idag ska vi fira kanelbullens dag genom att äta oss feta på massvis med bullar! hittills har jag bara ätit en! jag & mamma håller på att få iväg min syster så hon kan köpa mjöl & pärlsocker och lite annat som behövs!
efter det måste jag göra mina läxor.. hjälp mig någon?! jag klarar verkligen inte av allt.. eller.. jag kommer inte igång! men men..

imorgon är det i alla fall fredag & då kommer min sötnos hit! dock ska jag redovisa min skyltning på expo, wish me luck... men innan det så ska jag & siggi ut på nya äventyr & ta porträttbilder i med-, mot- & sidljus.. ^__^

bakningen here I come!

man ska ha husvagn

image120äntligen så har roomservice börjat igen - som jag har längtat! allvarligt, jag älskar verkligen johnnie och mattias.. alltså.. bara titta på dem XD & 22:25 är det dags för tredje avsnittet av myggan.. ris eller ros? det återstår att se.. hoppas på ros!! dock har jag lite ångest för att sätta mig och glo på tv.. har så mycket annat jag borde göra..

personal reminder:
♪ the truman show
♪ läsa böckerna
♪ EXPO-uppgiften, hur man nu ska göra den..

att fånga en fjäril

AH! gick in på www.winnerback.net och blev chockad av nya designen.. saknar det gamla, mysiga gråa.. detta var för sticksigt för ögonen, nästan som att ha solen i ögonen..
höst

candide eller optimismen

jag har ingen inspiration längre..
allt jag gör är bara att sitta och dega >___<
behöver göra något, vad som helst!

som till exempel igår; hade bara textkommunikation,
åkte hem och satte mig vid datorn..
visserligen förde jag över mina bilder från kameran
och formaterade minneskortet..
men det var väl det enda?

nu har jag engelskaläxa och expo-uppgiften som jag måste göra..
båda sakerna ska vara klara imorgon >___<
and to make it all even worse: läsa bok på både engelska & svenska...
                              

NKPG

image112


för att summera lite av allting som hände i norrköping:
♪ vi satt på en buss i 5h både dit och tillbaka.
♪ första kvällen, när vi kom fram, spenderade vi på en studentbar (:
    efter det besöket gick vi till den enda öppna pizzerian & beställde 2 pizzor
♪ andra dagen gick vi och fotade på förmiddagen
    åt på världens bar - skiiitstor hamburgetallrik!
♪ såg på '28 veckor senare', åt pannkakor [JAG VÄNDE EN I LUFTEN :D]
    sedan gick vi ner på kulturnatten och såg SMK i värmekyrkan
♪ sista dagen gick vi upp vid 9 och åt frulle
    stack ner till ICA för att köpa lite färdsmat
♪ sedan åkte vi hem till göteborg och jag väntade med hannes på hans tåg <3

♪♪ SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR SAGAN SLUT (: ♪♪

pictures of you

har som sagt lovat lite bilder.. and here they come (:

sjöfartsmuséet 23/9-07


och min nya tunika tillägnad anna (:
lars winnerbäck-signering på bengans
27/9 -07


tack älsklingen, siggi, johanna & hultman

you give a little love and it all comes back to you

har ännu inte hunnit uppdatera med norrköping-news.. men de kommer!
min moder tjatar på mig att jag ska stänga ner och sova, så det får jag väl göra (:

more to come! ;*

rakade ögonbryn skall det vara

[lite lätt slagsmålsklubben-beroende, eller ja, av de gamla låtarna]

jag sitter nu och segar, sätter mig och glor på vänner snart tror jag!
sedan är det ju premiär för ernst kirchsteiger's program första, andra, tredje! idag.. ^^
får se vart det leder.. [tv 4]
efter det så blir det 13 svenska fotografer i kanal 1, 21:50, som håller på till klockan tio..
men har lite plugg att göra också.. usch >__<
26 ord som man ska kunna förklara på samhällskunskapen.. hjälp?

jaja, nu ska jag dra mig..

KRAM!