tvspelssittning

igår (lördag) var jag, med finfint sällskap, på en jätterolig sittning. med tvspelstema!! och det var faktiskt en i klassen som fattade vem jag var! det hade jag inte förväntat mig, eftersom jag inte ens har spelat spelet hon är med i. hennes namn är i varje fall cate archer och är huvudperson i no one lives forever.

hade min skinnjacka och en pistol också, men de fick stanna kvar vid bordet när jag gick på toa... och oroa er inte, det är bara toning i håret!! förhoppningsvis rinner det av när jag tvättar håret nästa gång. och det blev aningen för mörkt för att det skulle bli likt. egentligen har hon en mycket mer vågad outfit än det jag har på mig. men jag körde på 60talsstuket och sådär. eftersom det ändå utspelas på den tiden. och min inspirationsbild var väl kanske den här. (den stora bilden!)

kändes väldigt bra i alla fall att använda min fina orangea klänning jag köpte och hade på mig på erotiska sittningen i november. ^^

mitt sällskap för kvällen var dessa finurler;

 


hannes & magnus som sitter och pillar med lite småsaker innan vi ger oss av till sittningen.


johan som tetrisblock


magnus som faith i mirror's edge


hannes som the red spy från team fortress.


hitman, faith & spy!


klara som en female version of dr ned (eller som ALICE ifrån alice ^^)


ann som bara pimpade sig lite nördigt :D

mikael som terry bogard från fatal fury/king of fighters, koffe (i mörkt hår och vitt linne) som squall leonhart från final fantasy VIII och pontus som link från zelda.


emma som mimmi pigg från castle of illusion.

en förvirrad koffe som har en pistol i handen istället för ett svärd.

jockum som commander keen, men med fel färg på tröjan!!

märta som midori från guitar hero. :D


carro som lara croft från tomb raider.

antonia, therése och rahma som silent hill-nurses. sjukt läskiga!! de vann dessutom pris för bästa kvinnliga utklädnad!

en jättenajs sittning och det var kul att så många engagerade sig och att typ alla kom utklädda eller i varje fall tv/dataspelsinspirerade. ^___^

 


hur _jag_ gör en panda

från detta,


till detta,


det är många som frågat hur jag gör. men bara för att jag lägger upp den här, och på youtube, så kommer säkert ingen att titta. jaja. ett minne för livet iaf, haha. ;Pupdate

 • [/] installation av windows 7
 • [/] min gamla mobil på reparation
 • [/] få min nya iphone <3 (på FREDAG!)
 • [x] röran i min lägenhet + TVÄTT
 • [ ] lära mig förstå MARCXML och KRS samt att vi faktiskt läser en kurs
 • [ ] min dygnsrytm
 • [ ] idéer inför redaktionsmötet IDAG (kl 15!!!)
 • [/] packlista för hannes saker som ska med till hans nya lya i jönköping <3


jag har alltså tvättat mina smutsiga kläder och mitt nya överkast till sängen (!) och dammsugit i lägenheten. jag har visserligen lite disk kvar att göra; men jag kryssar rutan ändå haha.

har varit "uppe" sen klockan sju, kunde inte riktigt somna om efter jag startat tvättmaskinerna. upptäckte också att jag hade bokat fel dag. men som tur var kom hon som skulle ha tiden ner efter en timme, då jag höll på att tömma mina maskiner för att torka tvätten, så jag förklarade missödet och sa att det fanns lediga maskiner i andra rummet. så det löste sig ändå! men så himla jobbigt, bra att det inte var någon jobbig person som skulle trotsa mig. för om h*n hade gjort det så hade jag minsann sagt; du är EN TIMMA sen till tiden, skyll dig själv!
men nu slapp jag vara bitchig. ^_____^;;

men det jag MÅSTE göra idag är; hitta på lite idéer till studenttidningen, plugga marcxml och göra lite övningar i kompendiet samt diska lite dårå. 

men jag är glad, fastän jag inte har gjort allt på min lista. för jag har lyssnat på p3 (morgonpasset och, just nu, p3 populär) hela morgonen och när de spelade håkan hellströms kom igen lena klockan 9~ så blev jag himla glad och tog ett glädjeskutt när jag diskade lite.

NU ska jag ner i tvättstugan och kika ifall tvätten är torr.

puss <3


ett orange kuvert

detta hade hamnat i min brevlåda idag. jag hade allt en liten pension, det var mer än jag visste haha. andra saker som låg i brevlådan var en la redoute-katalog och en veckorevyn. anledningen till att VR låg där var för att jag häromveckan fick ett mail från mecenat.se som sa;

"hej hej här får du ett erbjudande som är superbilligt. 3 nr av veckorevyn

och ett hudvårds-kit från stockholmsgruppen för bara 59kr + porto."*


& eftersom min hud är vintertorr och tråkig tänkte jag att jag skulle testa dessa produkter samt läsa lite skit i tidningen, vem behöver inte veckorevyn när man till exempel åker tåg?

*det stod inte exakt så, men ja. ni förstår grejen.


andra saker som jag försöker fixa är,

 • [ ] installation av windows 7
 • [/] min gamla mobil på reparation
 • [/] få min nya iphone <3 (på FREDAG!)
 • [ ] röran i min lägenhet + TVÄTT
 • [ ] lära mig förstå MARCXML och KRS samt att vi faktiskt läser en kurs
 • [ ] min dygnsrytm
 • [ ] idéer inför redaktionsmötet imorgon
 • [/] packlista för hannes saker som ska med till hans nya lya i jönköping <3
 • [x] chicken tikka masala

det går som där som ni ser. det enda jag har åstadkommit är då att laga mat och påbörjat packlistan. flyttlasset går från göteborg på lördag. ska bli spännande att se en ny stad, fast ändå tråkigt att han flyttar dit och inte till borås. att jag påbörjat typ reparationen av min telefon ser jag inte som ett stort åstadkommande i sig för att det är ju inte jag som reparerar den, men jag lämnade in den idag i alla fall - dock utan att kopiera över nummer på simkortet. & jag har bara några nummer i huvudet, så om ni vill ha tag i mig så får ni ringa/smsa och glöm för tjutton gubbar inte skriva vem ni är annars svarar jag inte.


att jag ska få en ny telefon är jag väldigt pepp på och den är "påbörjad" för att den faktiskt har kommit till utlämningstället, men det är i gbg och jag är i borås. jag har mycket att göra och kan inte åka till gbg förrän på fredag, så då får jag hämta den. ska bli asnajs. längtar som en tok!!

 

men nu ska jag snart sova och gå upp tidigt imorgon och tvätta, efter det ska jag ta tag i röran och sist men inte minst ska jag på redaktionsmöte klockan 3.

puss <3


born this way

jag förstår inte hur folk egentligen har tid att uppdatera bloggen dagligen. eller har och har, men TAR sig tid. jag som inte har särskilt mycket att göra, eh eh, förutom plugga, äta mat, sova och handla orkar knappt uppdatera en gång i veckan. men se här. jag uppdaterar två gånger på samma dag (nästan). tänkte visa min fina & lite halvt våriga outfit jag hade på mig i måndags när jag gick och handlade. färg livar upp vilken dag som helst. & jag är supertrött håret!!

 

baskern, halsduken, kängorna och kjolen; second hand, jackan; en gåva (eller snarare räddning från skroten) och hoodien; köpt på h&m 2009 (om jag minns rätt, året alltså, men har sett att den finns på åtaliga second hand-affärer i alla fall i borås).


ankfotografering

förra onsdagen gick jag och min vän mia ner på stan för att fota ankor i viskan. trodde inte jag skulle få några bra bilder eftersom väderförhållandena var väldigt gråa och solen höll på att gå ner. samt att vi inte hade med några brödsmulor till de stackars ankorna. men tji fick jag, här kommer de bilderna jag trots allt tyckte såg hyfsade ut.