jag tävlar om att vinna


jag tävlar om att vinna sextioen sminkpennor (läpp och kajal) hos katta kvack. gå in och tävla du också!! :)

äventyr i örebro


oj. jag upptäckte precis att jag inte har postat det här inlägget. det är från när jag var på äventyr i örebro i mars. bara fem månader sedan ungefär. här är slottet. och då var det is och snö. det är två stycken som åker skridskor på isen.
just nu skiner solen rakt i ögonen på mig och jag ska göra frukost. efter det ska jag åka med bil till borås och lämna lite saker i min lägenhet. om några månader ser verkligheten ut som det gör på bilden. huvva. vill. inte.
<3

mitt skrivbord.

på datorn då. tänkte det vore kul att dela med sig. hur ser era ut? på tal om skrivbord ska jag få upp mitt nya till lägenheten imon. peppen!! ett turkost datorbord är det, närmare bestämt. med utdragbar vit skiva. happi.

varje gång jag tittar på bilden så känns det faktiskt som han står precis framför mig. :D

puss <3

lasse i karlstad; det var ett segertåg! <3

jag kan nog inte med ord berätta hur bra det var. så ett par bilder får representera det.
och; bilderna är tagna av MIG (alltså får ni inte ta dem eller så, men låna om ni vill, men fråga först!)
det var himla fint att man fick ta med sig systemkamera. och sen gjorde det inte så mycket att publiken inte var så hoppig och så. för om de hade varit det kunde jag inte ta alla mina 70 bilder (efter rensning). TACK! <3

(oh min favoritbild!!)

(träden var fint upplysta. :)

(finaste anna stadling. dock saknade jag resten av hovet; särskilt idde schultz)


(fyrverkerier i och med att det var sista spelningen i Sverige)

tack och hej sa de. bugade och kände sig nöjda! (särskilt anna, kolla segerhanden!)

fint. tack alla fina människor. puss <3

ang. sommarkurserna

kanske inte det mest intressanta just nu. men för att vara helt ärlig; jag är en jävel på att chilla FÖR mycket. men nu har jag i alla fall sett på nosferatu (svartvit stumfilm från 1922) och ska se på några (asmoderna) avsnitt av true blood. sedan äre bara att jämföra motiv, liknader och skillnader. sedan pang bom skicka in uppgiften. sen vare ju lite segt att biblioteket på frölunda kulturhus inte hade öppet på lördagar/söndagar.... så jag kan ändå inte göra den andra uppgiften som ska in på söndag. men restinlämningens deadline är den 28:e. jag har nästan läst klart en vampyrs bekännelse också. jag kommer att bli en vampyrfantast. haha. nästa vecka ska jag ägna mig åt låt den rätte komma in (bok och film) och de har jag ju på datorn; så det är lugna puckar. annars så är det ju kulturkalaset också!! så det vill jag ju hinna gå på också.
känner mig jättekreativ (i tankarna) och vill sy, fota, måla... ja allt där man får använda sin fantasi. förutom att skriva uppsatser då såklart. ^^;
och det här blev ett jättetråkigt inlägg så jag postar med en bild på mig.

(tagen av hannes, redigerad av mig)