inköpscentralernas aktiebolag

japp just där var vi idag! och om ni inte förstår denna fina betydelse så är det ICA jag menar. vi var där och fotade till vårat "övningsprojekt-inför-projektarbetet-i-trean". jag tror allt att vi fick ett antal finfina bilder. men de kommer kanske upp nästa vecka eller nästa igen, beror på vilka bilder jennie godkänner ;)
detta projektet heter då arbetsliv i ord och bild, där vi har valt att fokusera på unga i arbete. vi tog kontakt med min kompis jennie som precis börjat jobba helger på ICA maxi 421. vi har också tagit kort på den arbetsmiljö hon utstätts för när hon arbetar där. som hur det ser ut i lokalen, omklädningsrummet och annat smått och gott.

dessutom ska jag försöka fotografera min samtid.. eller, lägga in bilderna som jag tar över huvudtaget. jag är så seg när det gäller det... men nu blir det väl melodifestivalen om någon timma, dammsuga rummet, ta hand om den rena tvätten och kanske lägga mig i badet?

imorgon bär det dessutom iväg till uddevalla, eftersom jag är ledig på måndag, så då får jag se hannes nya synth. :) och på tal om synthen som är av märket moog, så var vi på vinylium i torsdags och då köpte hannes en brun t-shirt som det står moog synthesizer på. efter det besöket drog vi vidare mot 4-gott och köpte godis, i väntan på att saron kyrkans second hand skulle öppna. där fyndade jag:
ett par skotskrutiga skor, stl 42 (2 stl för stora) för 30:-
och siggi köpte ett par glasögon, som ni kan se här.

Kommentarer
Postat av: Johanna

i pixbo xD

2008-02-23 @ 20:19:04
URL: http://hananabanana.blogg.se
Postat av: laijna

ha en bra dag :D

2008-02-24 @ 10:18:59
URL: http://laijnloo.blogg.se
Postat av: Natalia

svar: åhh visst är det så gott! Älskar kycklingsallad

2008-02-24 @ 13:27:49
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: Natalia

svar: jaa visst är den fin :D

2008-02-24 @ 19:19:16
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: julia

vilken bra ide di har till ditt pa!

www.juliaelise.blogg.se

2008-02-26 @ 19:45:32
URL: http://juliaelise.blogg.se/

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0