thursday I don't care about you

jamen snart är det i alla fall friday [I'm in love].. men jag har gjort ASPELUT ingenting idag.. jag känner mig sjuk & vet nu säkert att jag har fått en sådan jobbig förkylning - för näsan bara rinner.. ):
jag tror torsdagar har blivit en sådan dag som jag bara vill skita i.
speciellt eftersom jag måste gå upp 05:50 [eller, i alla fall ställa klockan på det] och åka till skolan när det fortfarande är mörkt. & idag var det både kallt och mörkt. isch! >__<
hade naturkunskap a (bläää), sedan lånade jag en kamera och sista lektionen var en tråkig svenska b lektion.. alltså hur ska vi ORKA stå ut två år?

sedan när jag skulle åka hem var busschauffören knasig & åkte bara förbi en hållplats. och när en tant frågade varför han gjorde det & varför han körde så fort svarade han:
- jag kör lagligt och jag vet vad jag gör
heller att han vet.

nu ska jag snörvla ner på mitt rum & leka med D70:n som ligger på min säng och väntar på att bli ompysslad! ska ringa älsklingen också, samt dricka te!

PUSS :*

Kommentarer
Postat av: Natalia

hmm igår så var jag bara hemma och tog det lugnt, inga läxor som tur och jag är ledig idag, har bara utvecklingssamtal hihhi :D vad har du själv gjort då?

2007-10-12 @ 09:39:22
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: Natalia

de härligt att vara med vänner och bara babbla.. ska träffa mina vänner imorgon! :D nää stackaree, du får krya på dig!! *Kram*

2007-10-12 @ 12:09:21
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: Julia

Åhh, te 'r det godaste just nu! Kram

2007-10-12 @ 16:20:19
URL: http://bagladies.webblogg.se
Postat av: Natalia

härliigt! =) idag ska jag till min kusin i tumba, imorgon blev det en kväll med tjejerna och på söndag troligtvis bio med brorsan och plugg såklart hahaha, fullt upp :P Själv då?

2007-10-12 @ 17:25:07
URL: http://chocolait.blogg.se

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0