söt unge!


pictures of the last month

ja imorgon är det faktiskt sista februari.
image188
image189
image190
image191
image192
image193
image194
image197
image198
image196image195

stormen 23/2-08

image187
haha jag var visst med i tidningen förra lördagen! det är jag som är i den röda ovalen där vid hållplatsen. just i denna sekund som bilden är tagen i så tar hannes kort på mig för att mitt hår typ blåser åt alla håll och kanter!
förövrigt så såg vi faktiskt den personen som tog kortet. hehe :D men då visste man inte att man skulle hamna i tidningen direkt. fast i tidningen så är bilden i gråskala och därav kan man verkligen inte se att det är jag.
originalbild:

alla vill väl göra karriär?

så vad är på gång egentligen?
här händer det inte så mycket. mer än att jag väldigt gärna typ, vill åka iväg någonstans och inte bekymra mig varken om pengar eller att komma tillbaka till skolan och hinna med i allt vi gör där.
projektveckorna är snart slut. typ .. bäst. snart börjar praktiken däremot, usch. alltså. det är ju kul att praktisera, om man vet var man ska göra det. hm. heja munkebäck, friskt humör - skjortan hänger BRA! sämsta informationen får man där i alla fall.
som idag t.ex så åkte jag till skolan i tron om att vi hade en lektion.. men det hade vi inte. visserligen behövde vi fixa lite grejer med datorerna och "prata" med varandra.. men ja det gick som det gick.

efter vår givande lektion så spatserade jag och min käraste sigge runt på stan.. från början var det, som vanligt, tänkt att jag inte skulle handla någonting. men väl hemma ser jag att det på något konstigt vis har hamnat ett par trosor (vita/röda m. halva vattenmeloner på) och en te-påse (grönt te m. hallon/röda bär) i min väska.
hur gick det till? ååh. jag är så dålig på att hålla i mina pengar.. grrr!

nu ska jag försöka sova, utan att grubbla över morgondagen - som ser ut såhär:
  • åka till skolan vid 10 - för att hjälpa johanna med en reklamfotografering
  • ha lektioner från 11.40-15.25
  • typ vara död när jag kommer hem
  • efter det ska jag intervjua min vän jennie till projektarbetet
  • SOVA!!!

hjälp vivianne leidegrant!

Det handlar om en tjej som heter Vivianne Leidegrant som åkte från Sverige till Kina för att hälsa på i en Shaolin-skola och råkade ut för en olycka där. Hon är just nu i Kina på sjukhuset och kan inte kontakta sin familj. Om någon vet vem det är, eller vill hjälpa till att ta reda på det, så dra ditt strå till stacken.
Som O säger "It's a long shot, but it's still worth a shot":
http://www.commissionedcomic.com/?m=20080224

lay your love on me

gud vad det blåser! det är knappt så att man vågar gå utanför dörren alltså.
nu är jag i uddevalla, eftersom jag är "ledig" imorgon. vi har slötittat på tv och dessutom vågat ge oss ut i blåsten! det gjorde vi för att köpa : chips, godis, cola & kattmat - en väldigt speciell blandning.
hannes ligger i badet och jag sitter här och nördar som han så vackert kallar det.

tänkte att jag kunde ge er en skriftlig dagens kanske:
skotskrutiga skor, saron kyrkans second hand
svarta strumpbyxor + leggins, H&M
skotskrutig veckad kjol, ellos
gråsvart randigt linne, jc
vitt linne m. kristian antilla-tryck, bengans (när han hade signering)
svart hoodie m. döskalle-tryck, hannes

OCH nu kom jag ju på att miami ink börjar! aaaaaaah!!

inköpscentralernas aktiebolag

japp just där var vi idag! och om ni inte förstår denna fina betydelse så är det ICA jag menar. vi var där och fotade till vårat "övningsprojekt-inför-projektarbetet-i-trean". jag tror allt att vi fick ett antal finfina bilder. men de kommer kanske upp nästa vecka eller nästa igen, beror på vilka bilder jennie godkänner ;)
detta projektet heter då arbetsliv i ord och bild, där vi har valt att fokusera på unga i arbete. vi tog kontakt med min kompis jennie som precis börjat jobba helger på ICA maxi 421. vi har också tagit kort på den arbetsmiljö hon utstätts för när hon arbetar där. som hur det ser ut i lokalen, omklädningsrummet och annat smått och gott.

dessutom ska jag försöka fotografera min samtid.. eller, lägga in bilderna som jag tar över huvudtaget. jag är så seg när det gäller det... men nu blir det väl melodifestivalen om någon timma, dammsuga rummet, ta hand om den rena tvätten och kanske lägga mig i badet?

imorgon bär det dessutom iväg till uddevalla, eftersom jag är ledig på måndag, så då får jag se hannes nya synth. :) och på tal om synthen som är av märket moog, så var vi på vinylium i torsdags och då köpte hannes en brun t-shirt som det står moog synthesizer på. efter det besöket drog vi vidare mot 4-gott och köpte godis, i väntan på att saron kyrkans second hand skulle öppna. där fyndade jag:
ett par skotskrutiga skor, stl 42 (2 stl för stora) för 30:-
och siggi köpte ett par glasögon, som ni kan se här.

everybody need somebody to love!

ja det tycker jag allt! och jag träffade my love idag. mmmm. puss på honom, världens mest underbara. idag har jag varit ledig, JAAAA, och fastän det så gick jag upp klockan 8 typ för att åka in och träffa min hannes. vi gick i haga och tittade massa, jag köpte en bok med en intervju med j k rowling för 25 kr på ett av antikvariaten och hannes köpte två små brickor med små svampgubbar på typ... som man ska ha mackor på kanske? ^^ 2 för 50kr i vilket fall.

sandwich wasabi & vanilj

http://www.wasasandwich.se/index.html?ID=35431

jag tycker faktiskt att ni ska rösta. mest en kul grej bara för att se ifall jag kommer med på topplistan. jag förstår om ingen vill äta en rågknäckemacka med cream cheese, wasabi, vanilj, gurka, chorizo och oregano! hel knasig blandning, men när jag gjorde den visste jag inte ens vad det var för tävling. hah :)

TADA!

nu är uppdateringarna klara.
puss!

fattas bara byte av profilbilden.. hm!

good changes




jag är osäker på hur jag ska göra.
men tror jag kör på vitt.
som vanligt får ni gärna säga vad ni tycker.
frågan är bara; kommer jag lyda?  ; )

remember wherever you are - you're always amazing

åh. fick sova länge idag i alla fall! wohoo. har ätit frukost: omelett, två ostmackor och ett glas mjölk. under tiden jag åt min underbara måltid tittade jag på smallville och oprah. på oprah idag var det heidi klum och hennes make seal och stevie wonder och hans fru kai milla. åh det var så fint att se på det, speciellt när de letade upp seal's fosterfamilj. och jag började faktiskt inte gråta även ifall han själv gjorde det. haha, jag är så känslig mot sådant.

men nu ska jag allt lägga mig i ett varmt bad innan hannes kommer hem från skolan! alltså får jag ligga där i ungefär en timme kanske.
så puss puss!

[har börjat med lite förändringar på bloggen nu, som ni kanske ser. men skulle gärna vilja ha lite tips om hur den kan se bättre ut. och främst av allt hur man gör en snygg bakgrund , typ en tapet eller så.. >__<]

frankenstein drag queens from planet 13

denna dag har varit förfäligt dålig.. fast ändå inte. det började med att jag inte kunde somna om efter att ha blivit väckt av älsklingens alarm ( jag har sportlov , men han har inte det ) och sedan när han väl stiger upp så kan jag inte somna om ändå! visst jag skulle bara sova en timme till, men det är dyrbar tid. hehe ;)

så jag struntar i att försöka somna om, eftersom jag bara blev stressad när jag väl försökte. så jag packade ner lite saker i väskan, tog på mig "myskläderna" och gick ner och åt frukost med älsklingen (en snabb sådan för honom). han skyndade sig iväg till skolan och jag gjorde i ordning lite saker och tittade på montel show & efter det gick jag upp och gjorde jag mig klar att åka iväg 10:41 mot göteborg.

som kanske inte så många vet så avskyr jag att ens försöka låsa dörren till familjen karlsson/rybergs hus. så med tanke på mitt och låsets förhållande gick jag ut 10.10 för att inte komma försent till tåget. såklart, eftersom allting går emot mig, så får jag låst dörren med ett enda försök. går alltså till tåget en halvtimma innan det ska avgå från stationen, det brukar ta sisådär 10 min eller en kvart att gå dit. så jag fick sitta på en kall bänk och vänta, det som var bra var ju att solen sken så det blev lite varmt utanpå i alla fall. men sen visar det sig att tåget inte går ända till göteborg, för att ett godståg och en lastbil har krockat i stora höga, därav måste man byta till ersättningsbuss i stenungsund.

SUCK
, tänkte jag. well well, väl framme i göteborg så åker jag hem och lämnar/hämtar saker och återvänder in och möter siggi. vi spatserar upp till fotokompaniet och stör i deras lunch, hehe. och eftersom vi är fattiga studenter måste vi vänta till dess att studiebidraget kommit för att köpa några fotoalbum. undra bara hur mycket rabatt vi får.. hmmm.

& to top it all of så letade jag och siggi som galningar i alla affärer efter min hårfärg. den fanns INGENSTANS. så vi köpte då en ny hårfärg på kicks och så tänkte jag att jag kunde köpa lite godis till mig och hannes, eftersom det är alla hjärtans dag idag - fastän vi inte firar den, då finns hårfärgen såklart på HEMKÖP! hemköp av alla ställen i hela göteborg?
[ okej, vi kanske inte letade i hela göteborg.. men ändå! ]

så vi fick snällt gå tillbaka till kicks med den läskiga hårfärgen (schwarzkopf brilliance kaschmir red) och som tur var var expiditen som jag köpte den av kvar i kassan och sa att det var okej att byta den. sedan så tittade jag på klockan och såg att jag hann med tåget som gick 15.00, så då gick vi till stationen och nu är jag i uddevalla igen!

ladies und gentlemen

här skådar ni mitt rum. puss på det <3
image180

holiday in cambodia

idag var jag och siggi ute och gjorde stan osäker. vi genomsökte både myrornas och emmaus efter ett par perfekta geekglasögon.. och det fanns INGA!! vi var besvikna en liten stund. sedan, när vi varit i båda affärerna, upptäckte vi att vi faktiskt fyndat med oss lite grejer ändå.. bara sådär, ni vet.

jag köpte:
en pandasparbössa (bild kommer), 10:- på myrornas
ett par svarta converse (bild kommer), 150:- på emmaus

siggi köpte:
ett par kängor, tror det var 75:- på myrornas

dock var mina skor 2½ storlekar för stora, men jag ska lägga i extra sula och så.. hehe



i lördags, 2/2, så hade vi föresten kalas för alla januari/februaribbarn i familjen. alltså; min pappa, jag, min lillebror och min lillasyster (fyller 8/2 - på fredag).
 då fick jag ett jättefint påslakanset av min gulliga mormor, som ni ser två inlägg ner och ett underlakan. påslakanet och örngottet är vitt med svarta blommor på och underlakanet är svart. så nu är min säng jättefin. ska ta en bild på rummet med blixt till foton också, så det passar ju bra att det är nybäddat nu.
 jag fick också ett par guldörhängen - som jag däremot ska byta eftersom jag föredrar silver - av min syster. fick också en night fairy (bild kommer) som sägs ska göra så att ens drömmar går i uppfyllelse, vi får väl se om den funkar. om inte, så gör det ingenting eftersom den är så himlans fin!