summary

jo, jag har ju börjat på praktiken nu ju. gått en hel vecka. och nu är det ju lov, skönt! jag kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR att jobba med fotografer. alla sex stycken som sitter på kontoret är jättesnälla och trevliga.

det jag har gjort än så länge: varit med på lägenhetsfotografering, fotograferat ett kylskåp, två vd:s vid dahlscenter och alarm från sector alarm. typ. sen har jag ätit choklad och bullar och blivit bjuden på lunch. skulle fått vara med på hockeyfotografering, men det skulle bli för många fotografer :(

nästa vecka så blir det nog lugnt, tyvärr ska min handledare iväg på onsdagen - han ska till galapagosöarna!!! sicken fuskis. där ska han fotografera sjölejon med undervattenspåse på kameran.

och nämnde jag; alla fotografer på praktiken använder canon... nanananaaa <3
vilket betyder att jag kan låna deras objektiv! :D

& tillbaka till att det är lov. kul att börja lovet med plugg? näeej, kanske inte. men vad gör man. religionsuppgiften ska vara inne 23:59 idag. har några timmar kvar att skriva nu då. har tagit en behövlig paus på typ 2 timmar nu ^^
  • imorgon bär det av till uddevalla för att fotografera magnus och älsklingen till projektarbetet och vi ska också gå på bio! vi ska se mamma mia. ;) hoppas på att den är bra.
  • på onsdag blir det mys med andrea och jennie. se på film och äta pizza! mums!
  • en till fotoshoot blir det på torsdag, då ska jag fota jonny i en ramp. shit, hur ska det gå
nej nu ska jag allt gå ner och fortsätta med religionen.

puss

julaftonjag älskar den som lägger detta under julgranen!

zigernarliv dreamin & svenskaplugg

har precis druckit upp en stor kopp med varm choklad och marshmallows. ska ta tag i två svenska uppgifter, en språkessä och brev till huvudkaraktären i boken pesetas. nästa vecka börjar praktiken, allting verkar bra, min handledare låter jättesnäll och så. igår var jag ute mitt i natten, efter 22.00, och fotade månen - min inspiration har börjat komma tillbaka. & tacken jag fick för det var att mitt minneskort till kameran skrämde livet ur mig. trodde den tog bort filer och ja, att den inte ville vara tillsammans med kameran längre; för det stog "inget cf-kort" när jag startade kameran. men det lurades bara.

& idag var min klass, MP3F, på valhalla och hade simning. vi var sju personer av sisådär 23 stycken. lovande. vi räddade liven på varandra och simmade cirkus åtta längder i bassängen.

just nu älskar jag att mitt hjärta har praktik i göteborg, det gör att vi träffas 5 gånger i veckan. det är helt underbart!
och jag älskar att allting är utrett, ingen är sur på någon, att jag promenerar varje torsdag med jennie. <3 och ja så gott som allt älskar jag.

puss på er alla, ni är fina och ni vet vilka ni är.

alltså. det ENDA som skulle kunna förbättra allt nu, vore ett par vinterskor och pengar som betalade dem och lite andra grejer.. materiell lycka.