sale in my <3

var på bobutiken idag och sa upp min lägenhet.. för jag har fått en ny!!! 200m från skolan, alltså ca 5min gångväg från skolan. det är helt underbart. det enda jag kan tänka är negativt är väl det fina ljuset jag får in här i vardagsrummet. och jag upptäckte precis hur fint det blev när man hängde kläder i fönstret.. attans att jag inte gjorde det med mina kläder jag skulle sälja på tradera. får göra det nästa gång! detta är veckans reafynd!! jackan, från gina tricot, tittade jag på redan när den fanns i butiken för fullpris (599:-) och jag betalade bara 99:-.. årets fynd skulle jag nog kalla det :D tshirten är också från gina och kostade 49:- (99:- innan) och tröjan och kjolen köpte jag på h&m igår. (100:-/50:- och innan; 149:-/149:-).. sedan fick ett par rosett-örhängen och ett diadem också följa med hem, men inte hamna framför linsen. lite väl mycket jobb för det. men en annan dag kanske. :D
puss

en hälsning från en sjukling

jag tror jag överlever med min snoriga näsa. om inte annat kvävs jag väl när jag nu ska försöka mig på att sova. usch. eller nej. låt oss inte vara sånna. inatt var jag hundra procent säker på att lampan skulle ramla ner på mig. det gjorde den inte. men jag är förvånad över hur länge sladden höll sig uppe med hjälp av tejp. nu ska jag sova för alla program på tv är skitdåliga. (xena, macgyver & knightrider....)
sicken tur att jag är ledig imorgon i alla fall. ska nog sova tills jag vaknar av hunger.. hehe. inget alarm för mig inte. måste tillägga att erikshjälpen second hand är den bästa i världen. var där i lördags med min sötis och jag fann tröjan på fotot (plus en till tjock varm tröja) för 30/styck, cykel-ljushållaren 5kr!!, och två tavlor för 5kr/styck.. och de köpte jag för att jag vill ha ramar.. och bilderna i var inte jättefina - men de duger tills jag orkar leta efter egna bilder att sätta däri. :) dessutom hittade hannes 3 st supernintendo-kontroller för 10kr/styck. snacka om fynd!!
lördagen avslutades hos fina siggi för att fira mig litegrann (eftersom jag bara firade med familjen på min födelsedag) och det blev kladdkaketårta och jag blåste ut alla ljus utom ett :( och så spelade vi tp. och jag vann!! (såklart inte. men ändå!) vi spelade från kl sju till halv tolv ungefär. nu blev det ett väldans långt inlägg.. men det är väl så när man bara skriver och skriver kl 02.12 på natten.

godnatt

filmtips!

åh jag är typ sjuk (snuvig och ont i halsen som bara den!!) så jag har varit i skolan från kl 9-10.30. sedan åkte jag hem och åt baguette.. efter det såg jag på denna underbara film och åt popcorn, mm <3 (tack till niotillfem som tipsade om den!) den lös upp min ganska trista dag. (kan väl säga att filmen är väldigt oväntad och har sina upp och nedgångar; så det är inte bara happyhappy.) och jag tänkte göra mig ännu gladare genom att se på new moon. men vi får se. fram tills jag har bestämt mig ska jag se på big bang theory på femman. love it <3

puss.

20 år idag!!


två veckor in på det nya året och det är som vanligt min födelsedag.. lite annorlunda firat idag; ingen sång på morgonen för det skulle ha blivit kl 6 typ.. och det ville jag inte. så det blir kalas idag klockan fyra, med god mat och tårta. puss. uppdaterar senare vad jag får i present :D (hehe.)

välkommen år 2010


säger jag med en väldigt tjusig photobooth-bild från mammas macbook. snart blire harry potter på 3an!
hade världens finaste nyårsfirande igår.. nu i efterhand undrar man; varför tog jag inte med mig kameran?
tjing. nu ska jag fota den fina fullmånen utanför fönstret och sedan bänka mig framför tv:n. puss