shoemaniac

sitter här och funderar på vilka nya skor jag ska ha till vintern, mina förra gick ju sönder efter ett par användningar. hittat två läckra från ellos:

de bruna kostar 349:- och de svarta 399:- (innersulan är av äkta skinn)
jag vill ha de svarta för att det går att matcha mest med, men skulle helst se att de inte hade lack på också men det kan jag nog leva med.
de bruna vill jag ha för att de inte har lack, men däremot har de fransar på kanterna (ser så ut i alla fall) och sen vet jag inte riktigt om jag passar i brunt. sen är de bruna billigare än de svarta vilket är ett plus för plånboken.
nu är det kanske så att jag inte köper något av dessa alls, jag menar det är ju klack på 9,5 cm och jag är redan 1,73 lång. men båda ser riktigt mumsiga ut, men är också ganska dyra - så jag får i alla fall vänta med tills jag får studiebidraget till hösten.

puss

bröllopsfin

ja på lördag beger vi oss ner till skåne, närmare sagt lund, för att bevittna bröllop.
jag kommer att se ut ungefär såhär, plus ett par tights (vita), och jag vet inte vad jag ska göra med håret.

ej dansande seriös lisa & oseriös dansande lisa
puss

salta havsbad, efterrätter och kossor

hemma från halmstad. eller, jag kom ju hem igår egentligen. som rubriken lyder så har jag och hannes badat mycket varje gad, ätit mat hela tiden och efter varje middag fick vi efterrätt. när vi inte gjorde det så målade vi mormorns hus med rosa och blått.. och lite vitt. när det inte var badväder gick vi förbi kossorna och hälsade och fotograferade dom. jag fick också känna hur en kossas tunga känns, blä, hur sträv som helst! jag ska snart tömma kameran på kort och ladda upp en hel drös åt er.

jag fick också lite grejer med mig hem därifrån. bland annat en popcornmaskin, fotoböcker och tyska fototidningar. och lite extra vikt säkerligen, med tanke på att vi åt hela tiden!

puss!

feel good song

på måndag bär det då av till halmstad. klockan tjugo i tolv åker vi från göteborgs centralstation. just nu tänker jag bara på vad jag ska ha på mig när jag målar, har jag någonting som jag kan fläcka ner? kanske mina byxor från jobbet på eklanda. de är ju i alla fall fulla med färg. second hand-shopping imorgon. ska bli spännande.

och vad det gäller inlägget nedan: jag har nu beställt den rosa klänningen och den vita bh:n. det kommer tidigast på tisdag! oh no jag är nog inte hemma när de kommer. :(

oh lord won't you buy me..


all these clothes. please? everything is from ellos.