hey you're such a pretty boy


en kyrka i helsingborg tagen från bussen påväg till hamburg för 2 år sen.

åh vad det blåser då! höll på att flyga iväg med min kjol idag, den blåste upp hela tiden.. tur att jag hade annan kjol under ;) idag har jag provat byxor, som var helt fula på mig, så inga reajeans på weekday för mig. däremot blev det ett par shorts och en långärmad tröja från myrornas. mumsigt fina. hela packet för 70:- på ett ungefär.

buhu, min telefon kanske är trasig.. eller, högtalaren är ovanför displayen (där man hör vad personer säger när man ringer).. får checka det imorgon, kanske gå till 3 och fråga dem vad man ska göra.

puss!

i'm not gonna write you a love song

nej för vem vet om försvaret tar den låten helt fel? och tror att vi ska bomba hela världen. usch för FRA! ingenting händer typ, är det verkligen sommarlov? imorgon är det midsommar ju och det känns som att man ska typ börja skolan efter helgen.

planeringar:
  • fira midsommar
  • ha grillfest
  • måla hus i halmstad
  • åka på bröllop
  • åka på emmabodafestivalen
det är vad som händer.

i love you so much

igår idag och imorgon. vi har all tid i världen. 2 år & 9 månader (igår, eftersom klockan är över 00:00). lång tid och längre ska det bli! du är den bästa som finns i hela världen. puss <3

jag har fått penicillin mot mitt fästingbett nu, ajsing bajsing. 3 tabletter om dagen i 10 dagar, trettio tjocka tabletter. usch. köpte två nya linnen för att trösta mig, kommer antagligen bli jäääättetrött av denna medicinen. är liksom trött i huvudet utan den.
ska baka nya muffins imorgon, de andra har blivit för torra typ. eller.. det känns bättre med nya, lagom färska, att ge bort än 5 dagar gamla. blä på min planering.

imorgon (idag) blir det kopiering i labbet med siggi! undra vad jag ska ge mig på då..
har förövrigt kommit på vad mitt projektarbete ska bli för något. verkar lovande.

btw: jag har blivit publicerad på goteborg.se nu! här är beviset:
image219

& så blev jag utmanad av arre att göra denna lilla grej. okej, varsågoda:

tre namn du går under:
1. lisa
2. flisa
3. gogopop

tre saker som skrämmer dig:
1. spindlar
2. mörka skogområden
3. läskiga människor på stan som frågar konstiga saker

tre saker du har på dig:

1. winnerbäck-tshirt
2. pumashorts
3. bikiniöverdel

tre sanningar om dig själv:
1. jag älskar ljudet av att dammsuga
2. jag är en riktigt dålig förlorare
3. jag har dåligt självförtroende

tre av dina hobbys:
1. fotografera
2. vara med hannes och mina vänner
3. nuförtiden: slösa pengar

tre saker du verkligen vill:
1. få jobb inom foto
2. klara av mitt projektarbete
3. sova

tre jag utmanar:
ni som vill!


oh dear...

usch, tror jag fått ett fästingbett på benet. och jag som bara trodde det var ett vanligt myggbett.. icke sa nicke. tack till hannes och siggi som uppmärksammade det hela.. och till min och hannes mamma som också gjorde det.. och till tanten i sjukvårdsupplysningen. blää, vill verkligen inte käka antibiotika alltså >__<

aja, always look on the bright side of life? nu är det första juni & bara nio dagar kvar i skolan. dessutom ledig på fredag! ja och på torsdag bär det iväg till uddevalla för att fira emma (hannes kusin) som tar studenten. bakade chokladcupcakes som jag tänkte ge till henne!