till er som undrar

eller bara har lite tråkigt och sitter och slösurfar. jag vet inte riktigt. alltså för en stund sen, en vecka eller så tillbaks i tiden, var jag hyper på att flytta. men sen jag upptäckte att jag skulle flytta på slutet av min allra första hemtenta så blev jag lite depp. nu har jag klarat av en av tre delar på hemtentan. den handlar om informationssökning och inriktat på digitala bibliotek för att vara mer exakt.

och jämsides med allt detta krångel med sökmotorer som inte fungerar har jag också varit tvungen att få den otroooligt glada nyheten att jag inte kommer att ha någon el i min lägenhet. och varav detta undrar ni? jo; den lägenhet jag ska flytta i har fram tills nu haft el som ingått i hyran och det området ska nu bli, som alla andra i borås, av med detta. fyfan. och jag visste det. MEN, det stora menet, är att när jag var och skrev på kontraktet sa "hon-som-satt-på-andra-sidan-bordet" att elen skulle fungera en månad och att jag skulle behöva ta itu med elleverantör under tiden jag bodde där! åh, tänkte jag, skönt! men icke sa nicke. så jag började söka efter bästa tänkbara elleverantör - det blev godel tillslut. men nu så krånglar dem och säger "vi behöver uppgifter från din förra elleverantör" men jag har ju inte haft någon?!

åh. skjut mig.
eller gör inte det. då kan jag inte skriva klart min tenta.

puss hejdå

fotografitvå helt olika djur. man beundrar dem på olika sätt. jag skulle nog inte vilja mysa med en manet. men vem vet?

snart en vecka kvar!

nästa fredag smäller det - då flyttar jag till borås! var på jysk idag och reserverade en bäddsoffa. HUR SKÖN SOM HELST!


den ser kanske inte så skön ut. men mums säger jag! och så kan jag ju ha gäster nu också! bara täcken som saknas. dessutom köpte jag sånnadär bambutabletter (eller vad det heter) som man har på bordet samt ett överdrag till sängen! och i färgen grå för att svart blir så dammigt och vitt så äckligt. (det fanns även röd) och så passar ju grått till många färger också, som iofs vitt och svart också gör, dock inte rött. det som återstår att köpa är väl någon tjockare bäddmadrass samt bredare (har 120säng nu och min nya är 160).
något som står högt upp på listan är också en cykel samt bamburullgardiner! åh.
och imorgon ska jag hämta jordgloben - som jag vann igår - jippie! do the happydance.

och lika snabbt blir jag ledsen och stressad. jag fattar inte hur jag ska börja med min hemtenta som ska vara inlämnad den 5 oktober. streessssss. typ. och på söndag ska jag på bokmässan och träffa winnerbäck! wooh. måste ju komplettera min samling. ;)

ja det var väl allt från mig den här veckan ungefär. nu sitter jag helt varm med nytvättat blött hår. känner riktigt hur kontrasten är stark. eller något. det blev ett väldigt långt inlägg idag - sorry. men det får väl kompensera för alla dagar jag inte skrivit något.
puss

tradera!

åh. har nyss vunnit en auktion på tradera.
snart är denna goding min!


under construction!!

nu ser min blogg lite konstig ut. men den är påväg mot en ny design. lite hjälp är väl kanske något jag behöver :D

åhh

har haft lite "ledigt" nu. men allt känns bara mer och mer stressigt. nästa torsdag har vi examinerande seminarium på två ganska tjocka böcker och jag har bara börjat med en.. lite halvt. men det blir nog bra! och 1 oktober kan jag flytta härifrån! då kanske jag kan koncentrera mig lite bättre, då har jag ett eget ställe att bara sätta mig ner och plugga. sedan kan jag om jag har tid över vara med klasskamraterna i borås.

& nästa fredag är det håkan på liseberg, vi ses väl?
puss

är det så?

ja det får vi väl se!