dag 6 - min dag

oj. alltså. den här dagen har varit fruktansvärd och tråkig.

men jag berättar väl ändå.

 

steg upp klockan 12. (somnade fyra inatt...) och bäddade från säng till soffa. startade tvn, diskade, gjorde frukost: yoghurt med müsli, fyra vörtbrödsmackor - två med philadelphiaost med vitlökssmak och två med messmör och till detta drack jag persika- och mangote. åt frukosten medan jag såg på skitprogram på tvn typ...

 

slängde på mig jacka och skor och gick ut med skräpet. för jag bestämde mig att stanna hemma och plugga eftersom varken maria eller klara hade tänkt komma till bibblan. hämtade posten på väg in igen.

 

& plugga har jag gjort lite. skrivit in mina anteckningar från boken om fenomenografi, strukturerat lite i rapporten. mailat bibliotekarien som inte svarat på min enkät. ja lite så. det låter inte som så mycket, men det är det! gosh. mål: läsa två magisteruppsatser och se om något är värt att ha med i min.

 

jag har också betalat in pengarna till pandaförsäljningen och även vunnit en auktion på tradera. jag vann en förpackning med bumpits. sen har jag fixat med automatiska överföringar på internetbanken (hyra, internet och andra fakturor). så ska de dras direkt när csn trillar in på mitt konto. (23e december...) bleh!

 

nu: kvällsmat och läsa magisteruppsatser som sagt. (när man bara är inomhus en hel dag, förutom när jag slängde soporna, behöver man inte äta middag faktiskt)

 

mål: lägga sig kl 22.00 och SOMNA!!!


Kommentarer
Postat av: Malin

tack, jag tycker mycket om mitt kök;)



Klart att komentarerna kommer regna in;)

2010-12-15 @ 20:43:56
URL: http://mylittleshoebox.blogg.se/
Postat av: Malin

nämen, jag får verkligen tack för länken! Jag är en loppis och robot nörd!

Jag som var på lagerhaus i helgen och missade den säta robotern, jag såg att de hade en lite större turkos spargris, den har jag önskat mig i julklapp!



Och jag ska ta ditt tips om sjöhäst och sköldis och göra något rolig av de ;)

2010-12-16 @ 09:18:35
URL: http://mylittleshoebox.blogg.se/
Postat av: siggi

haha jag älskar dom där hårgrejerna hur fungerar dom ens? så sjukt festliga ut!

2010-12-16 @ 15:33:21
Postat av: siggi

jag tror inte det finns någon, vännen

2010-12-17 @ 14:36:57

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0