födelsedagspresenter pt1

haha. rubriken känns sådär snobbig alltså. men tänkte visa i ett fint paint-collage vad jag fått i present av min familj! de skickade paketet hit till borås för att jag skulle slippa bära det på tåget och sådär. och ja. en bild säger mer än tusen ord!
våffeljärn och strykjärn från OBH nordica (strykjärnet har jättefin och lång röd sladd!) och en finfin elvisp från philips. nu kan jag baka som bara den! :D

Kommentarer
Postat av: niclas

svar: haha jag tycker faktiskt att den här kurslitteraturen är bra. den i första kursen är jobbigare!

2011-01-31 @ 00:03:48
URL: http://www.tillfabriken.se
Postat av: Emma

svar:

HEJ! Ja, är verkligen peppad :) Om jag kommer in (vilket tyvärr inte alls är säkert att jag gör.. det är ju intagningsprover och sånt) så vill jag nog flytta. Kanske pendlar i början men är verkligen sugen på en egen lägenhet. Nice så får jag rådfråga dig om allting, typ var man ska och inte ska bo haha^^ Hur gör du, bor du där eller pendlar?

2011-01-31 @ 11:40:15
URL: http://enmammut.blogg.se/
Postat av: Cheapo

Sv: Ja, jag hade då inte vågat göra det.. Frågan är nu bara hur detta påverkar Arvika? Folk verkar ju hur peppade som helst på Hultsfred nu, så jag hoppas verkligen inte att Hultsfred gör så att Arvika går i konkurs nu. Liksom, inget samarbete som helst mellan festivalerna, dålig stil!

2011-02-02 @ 22:08:31
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: niclas

ja precis, jag tycker det känns som att ett par hundra sidor för en 2p-tenta är lite väl mycket. fast det handlar väl mest om att hitta "the essence" av allting och förstå helheten snarare än att sitta och plugga in detaljer. men ändå.

jag tycker att det går bra hittills. vi har ju haft KO-kurserna under hösten och dom har ju varit jätteenkla. antar att det blir lite tyngre med hemtentor och sånt nu under våren :)

2011-02-02 @ 22:53:36
URL: http://www.tillfabriken.se
Postat av: niclas

ja, det har du väl rätt i. fast går man på föreläsningarna och skummar igenom föreläsningsmaterialet efteråt så kan man få en ganska klar bild av vad man ska plugga på. :)

jag tror att vi ska ha det i mars eller något sånt. var den tentan hemsk?

2011-02-03 @ 17:08:59
URL: http://www.tillfabriken.se
Postat av: niclas

haha gör det!

men varför var den så svår då? var det en salstenta eller hemtenta?

2011-02-04 @ 00:49:23
URL: http://www.tillfabriken.se
Postat av: Matilda Sandén

Du har en väldigt fin blogg måste jag bara säga =)

2011-02-11 @ 15:32:35
URL: http://mmatilda.com
Postat av: Erica

oh ett sådant strykjärn fick jag i julklapp. Det är himla sött :) Och ang. deon. armhålorna är liksom det sista som blir svettigt om man har bats. Läste runt lite på nätet för att se om alla hade samma åsikt om deon och vissa sa att den var helt kass. Men jag svettas nog inte så mycket och dessutom använder jag rätt mkt deo och då är bats helt galet bra. När jag tränar blir ryggen svettig före armhålorna :P Och det måste ju vara ett rätt bra betyg på en deo även om det säkert inte är så sunt för kroppen. OK nu ska jag sluta plåga dig med svett :P Men give it a try. Kram kram

2011-02-13 @ 23:06:50
URL: http://enettaiparis.blogg.se/

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0