femte januari

idag har jag åstadkommit detta:

  • tvättat från 8-11
  • handlat
  • lagat avancerad mat
  • spelat besserwisser och buzz hemma hos hannes syster och hennes pojkvän

andra saker som jag gjort de senaste dagarna är att opponera på en text till seminariet nästa fredag (fjortonde januari; min födelsedag!!), spelat xbox med hannes där vi har varvat scott pilgrim vs the world (castle crashers är det andra spelet vi ägnat oss åt) samt bara chillat genom att se på desperate housewives säsong 5 och läsa böcker.

 

på måndag åker jag antagligen hem till borås igen, känns sådär roligt. men men. sen börjar en ny kurs den 17e och tills dess måste jag ha köpt/kopierat/lånat kurslitteratur. bleh! så de resterande dagarna i göteborg blir till att träffa så mycket folk det bara går!

 

imorgon ska jag träffa siggi och vi ska väl kika secondhandbutiker till störst del. men jag hoppas lite på att kika lite på mellandagsrean om det ens finns något kvar!

 

nu ska jag snart sova. först borsta tänderna och sånt där. sedan läser jag nog lite till i boken som jag påbörjade häromdagen. jag införskaffade tre, förhoppningsvis, suveräna böcker för tio ynka kronor på kretsloppsparken förra veckan och de som följde med hem var: tony parson; mannen och pojken, sophie kinsella; en shopaholic i new york och anna jansson; svart fjäril.

 

den första boken har jag bara hört gott om eller i varje fall har jag hört goda ord om författaren. den andra bokenläste jag ut häromdagen och den var lättsam och lite rolig. sen att den har snyggt omslag gör att den får en fin plats i hyllan. den sista boken köpte jag faktiskt mest för att den var fin. men också för att jag tänkte att jag skulle börja läsa lite deckare (detta är tydligen maria wern-serien!)

 

jag ber om  ursäkt för dålig bilduppdatering. men nu är det så att jag på något mystiskt sätt GLÖMT min usbsladd antingen i frölunda eller borås. och det är jobbigt för mig också, för det innebär att jag inte kan föra över bilderna från kameran och därav kan jag inte tömma kameran heller - jag kan inte fota alls!! jättetrist. :(


Kommentarer
Postat av: Alkiz

Jag tror det kan vara din USB-sladd som ligger i källaren hos mamma :) Såg den förut idag när jag plockade ihop mina saker.

2011-01-07 @ 17:41:04
URL: http://alakazam.blogg.se/

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0