Dag 7 – Min bästa vän

hm. jag har väl ingen direkt bästa vän. ingen bästis liksom. jag har haft två stycken i mitt liv. de två delade jag sånna där "best friends forever"-halsband med. den ena flyttade från göteborg när jag gick i femman kanske. och den andra blev som en helt annan person, tyvärr. hon var samma person på utsidan, såg ut som sig själv. men uppträdde helt fruktansvärt. dels för att hon blev tillsammans med en nynazist, som hotade mig för att jag hade en palestinasjal på mig i skolan. och dels för att vi inte längre hade någonting gemensamt. jag har istället för en bästa vän, några nära vänner som funnits vid min sida i vått och torrt.

 

en av dessa vänner är jennifer. jennifer har jag känt sen typ mellanstadiet. fast det var i högstadiet som vi började hänga med varandra. vi fyller år rätt nära varandra (jag fyller den 14e januari och hon den 16e) så vi har haft några kalas tillsammans. vi kan prata om ALLT om vi vill och det är väldigt skönt. det var vi som började promenera två gånger i veckan för att kanske gå ner lite i vikt. ett tag körde vi jättehårt på det och vi hade till och med bestämt att vi bara fick äta godis en dag i veckan. och om man fuskade så fick man bekänna sig. haha. hon är ett energiknippe och tyvärr ses vi inte så ofta nu när jag bor i borås. och oftare kommer det inte bli för hon drar iväg till USA och ska vara au pair där i ett år. :( men när hon kommer tillbaka är jag nästan klar med min utbildning! (peppar,peppar...) och då ska vi allt se till att vi ses så ofta det bara går! <3

 

på bilden: andrea, jag, frida och jennifer. (typ 8an, 9an!)

 

en annan vän som jag känt betydligt längre är andrea (eller anden som hon kallas). vi har känt varandra sen barnsben, alltså innan vi började grundskolan. vi bodde på samma gård och vi lekte mest hela tiden. vi gjorde knasiga grejer som att måla på varandra med tuschpennor och låtsas att vi hade vattkoppor. och jag var alltid avundsjuk (och är fortfarande!) på att hon åkte till spanien med sin familj, typ, varje år. för det är min dröm. men varje gång de åkte dit fick jag ett brev. jag har sparat alla, men det finns två som är mina favoriter. och det är sånna brev med flamencodansare på. och så är klänningen i tyg... så det blir lite 3d-effekt. tyvärr ses vi inte heller så ofta. båda pluggar i olika städer. hon är megaduktig som pluggar chalmers. men nu när jag kommer hem i jul har vi sagt att vi ska ses!

 

en gemensam sak som jag haft med både jennifer och andrea är handbollen. men som ni kanske förstår är det ingen av oss som fortsatt på det spåret. men mina vänner är duktigare än mig att hålla sig i form i vilket fall, jennie brukade dansa men gymmar väl när hon kan och anden gör det sistnämnda också. och jag SKA börja simma regelbundet. haha. jag har simmat en gång den här terminen. ^__^


Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

H&M-stuff är underskattat! Min favorit är deras eyeliner, tycker den är jättebra :)Vattensäker mascara askulle jag behöva.. haha.. kanske blir ett nästa köp, har aldrig använt det, men det låter ju bra :)

2010-12-20 @ 00:00:26
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: ellen

Svar: Rislamporna har jag fått ärva av min storasyster, vet tyvärr inte var hon köpt dom.

2010-12-20 @ 20:53:31
URL: http://ellenfilippamaria.blogg.se/
Postat av: ellen

Svar: Rislamporna har jag fått ärva av min storasyster, vet tyvärr inte var hon köpt dom.

2010-12-20 @ 20:53:57
URL: http://ellenfilippamaria.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv Vad ska jag skriva då? Dom störiga människorna på bussen som är 18 och under? :P

2010-12-23 @ 20:04:26
URL: http://tjelsi.com

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0