I just can't get enough

det har hänt någonting knasigt med webbläsarna så allting jag skriver blir kursivt och typ sidor som google och bilddagboken har kursiv stil. har ingen aning om vad jag ska göra åt det heller. haha. det är därför jag har fet stil på texten.
det visade sig vara så att vi råkade ta bort ett typsnitt från windows. så nu är allt bra!

hmm.. jag hade någonting smart att skriva, men lika snabbt som jag skrev rubriken föll orden bort. bilddagboken är tråkigt. försöker redigera bilder men blír inte nöjd med någonting, det enda jag gör är typ att ändra kontraster och hur kul är det på en skala från ett till noll? jag borde packat ner min kamera. damn me, damn you. typ. idag har jag byggt en snögubbe. den är massa fin, har kort på den där den har halsduk och vantar och allt. och en morotsnäsa.

det jag skulle säga kom tillbaka nu:
jag har tråkigt, fotoredigering är tråkigt (eftersom jag är dålig) och jag kanske skall "få" en ny mobil. rättare sagt köpa en ny mobil och förlänga mitt abonnemang på tre, så de slutar att ringa mig. en LG viewty, även kallad KU990, blir det i sådanna fall. jag är faktiskt villig att betala för den - för den är snygg, har touch-screen & kamera med 5 mp. here it is:

image203


Kommentarer
Postat av: Natalia

ja visst var klänningen fin! asså de så typsikt mig att glömma vartifrån den är.. det var från någon webbshop som börjar på W, det är allt jag vet just nu. tror nog att jag sparat sidan på min skoldator..

jaa den idén var ju underbar =) de ju kul att se andras verk, speciellt fotografer =)

2008-03-29 @ 12:23:53
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: julia

är det grönt bakom texten för dig med? det var en anna tjej som kommenterade de också, men hon trodde det berodde på hennes dator. för mig är bakgrunden bakom texten vit, och det gröna är som en bakgrund för det vita om du förstår vad jag menar? hm. det var konstigt, jag får sätta mig och kika, för så som du beskriver de skall det verkligen inte vara. men det var bra att du sa till, för mig ser det ut som det skall...

2008-04-01 @ 10:23:07
URL: http://julia.blogg.se
Postat av: anna

ohh, najs! men är skärmen så liten? eller är det värsta superstora mobilen med ganska stor skärm ändå då ;)? jag har också lite tråkigt om det gör dig gladare, sitter på praktiken och har inget att göra just nu fast det tycker jag mest är skönt. är så trött efter allt jag gjorde igår och idag! hur går det på din praktikplats nu?

2008-04-01 @ 13:13:34
URL: http://hippodrom.blogg.se/
Postat av: julia

ja. den var allt bra fin. själv vill jag ha en iphone

2008-04-01 @ 18:02:24
URL: http://julia.blogg.se
Postat av: julia

asså det är skumt det dära med bakgrunden! en anna tjej ´sa också att det va grönt och hon satt på firefox. du har ingen aning hur jag kan fixa detta problem? vill ju att alal ska se, annars får jag ändra om igen...

2008-04-01 @ 19:10:17
URL: http://julia.blogg.se
Postat av: julia

du, kan du se texten nu?

2008-04-01 @ 20:10:28
URL: http://julia.blogg.se
Postat av: Sofie

Svar: tack :D. Tröjan är från HM :).
Jo jag köpte den för mina födelsedagspengar :). Mobilen är lite trög i touchscreenen efter typ 4 dagars användning nu och kameran är väl sådär måste jag väl erkänna (om man inte orkar pilla sjukt mkt med inställningarna inför varje bild, då är den bra :P).
Den har även hängt sig 2 gånger medan jag fotat så jag blivit tvungen att ta ut batteriet :P.
appropå batteri så är batteritiden sådär bra, räcker typ en dag på en laddning om man ringer mkt :). Men annars är mobilen asbra :D.

Hoppas det här hjälpt dig lite iaf! :)

2008-04-02 @ 00:49:31
URL: http://pictureperfect.blogg.se
Postat av: Natalia

haha aa jag får nog lära mig att göra det, är så dålig på det. Hittar något fint och bara sparar bilden ser så glömmer jag bort det totalt!

2008-04-02 @ 14:03:06
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: julia

jo. jag bytte tillbaka till den gamla så länge. hoppas att det syns lite bättre nu bara!

2008-04-03 @ 20:23:37
URL: http://julia.blogg.se
Postat av: Natalia

ja det får man veta när man ger blod, det är ju jätte intressant :D

2008-04-03 @ 21:03:28
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: Natalia

hihi det var så lite så!! ja gör det, dem är supersköna faktiskt, känns som att man går runt i skolan med pyjamas typ men ser ändå bra ut ;P haha

2008-04-04 @ 12:45:52
URL: http://chocolait.blogg.se
Postat av: julia

hoppas att du har det gött!

2008-04-04 @ 21:09:27
URL: http://julia.blogg.se

Speak up!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg något:

Trackback
RSS 2.0